Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Σεπ-2020 10:07

  Pasal: Στο 87,64% το ποσοστό που ελέγχει εμμέσως ο κ. Ηλ. Γεωργιάδης

  Pasal: Στο 87,64% το ποσοστό που ελέγχει εμμέσως ο κ. Ηλ. Γεωργιάδης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο 87,64% διαμορφώθηκε το ποσοστό που ελέγχει εμμέσως στην Pasal ο κ. Ηλίας Γεωργιάδης.

  Σύμφωνα με τη σχετική εταιρική ανακοίνωση, "η εταιρία "PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (η "Εταιρία"), ανακοινώνει, σύμφωνα με τον ν. 3556/2007, κατόπιν σχετικών ενημερώσεων που έλαβε από την Sterner Stenhus Holding AB, τη Via Futura Holding AB και τον κ. Ηλία Γεωργιάδη την 21.09.2020, ότι την 17.09.2020 επήλθαν οι ακόλουθες μεταβολές επί των δικαιωμάτων ψήφου επί των μετοχών της Εταιρίας:

  Η σουηδική εταιρία με την επωνυμία Sterner Stenhus Greece AB απέκτησε εξωχρηματιστηριακά από τη σουηδική εταιρία με την επωνυμία Via Futura AB, συνολικά 2.213.754 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές, εκδόσεως της Εταιρίας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 13,15% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

  Κατόπιν των ανωτέρω, η Sterner Stenhus Greece AB κατέχει άμεσα 10.330.852 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 61,35% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, ενώ κατέχει έμμεσα και ελέγχει 4.427.508 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 26,29% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, συνεπεία της υπογραφής της από 20.07.2020 προκαταρκτικής συμφωνίας (και της από 27.07.2020 οριστικής συμφωνίας) με την Nequiter Invest AB, με την οποία συμφωνήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι η τελευταία θα ασκεί τα δικαιώματα ψήφου που κατέχει στην Εταιρία υπέρ της εκλογής των προσώπων που ορίζονται από την Sterner Stenhus Greece AB στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας καθώς και ότι εν γένει θα ασκεί τα δικαιώματά ψήφου που κατέχει στην Εταιρία κατά τρόπο συνεπή προς τις προτάσεις της Sterner Stenhus Greece AB.

  Επιπλέον, σημειώνεται ότι η Via Futura AB δεν κατέχει πλέον μετοχές της Εταιρίας.

  Οκ. Ηλίας Γεωργιάδης ελέγχει: α) την Sterner Stenhus Holding AB, η οποία ελέγχει την Sterner Stenhus Greece AB και β) την Via Futura Holding AB, η οποία ελέγχει την Via Futura AB. Ο κ. Ηλίας Γεωργιάδης δεν ελέγχει τη Nequiter Invest AB.

  Σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση, η οποία υποβλήθηκε από την Sterner Stenhus Holding AB για λογαριασμό της ίδιας και της θυγατρικής της, Sterner Stenhus Greece AB, η τελευταία κατείχε ή ήλεγχε 74,49%, ήτοι 12.544.606 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας.

  Τέλος, o αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου που ελέγχει έμμεσα ο κ. Ηλίας Γεωργίαδης μέσω των ελεγχόμενων από εκείνον εταιριών, ήτοι Sterner Stenhus Holding AB και Sterner Stenhus Greece AB στην Εταιρία, εξακολουθεί να ανέρχεται σε ποσοστό 87,64% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ