Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 17-Σεπ-2020 11:28

  Delfi Partners: Επέκταση στη Β. Ελλάδα με άνοιγμα γραφείου στη Θεσσαλονίκη

  Delfi Partners: Επέκταση στη Β. Ελλάδα με άνοιγμα γραφείου στη Θεσσαλονίκη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη Βόρεια Ελλάδα επεκτείνεται με φυσική παρουσία η Delfi Partners, με νέα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

  Το γραφείο στο κέντρο της πόλης, Πλουτάρχου 11 στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η Σεπτεμβρίου και υποστηρίζει την παροχή όλου του εύρους των υπηρεσιών της εταιρείας.

  Επιπρόσθετα μέσα από την πλατφόρμας της για διάθεση ακινήτων (DelfiPropertieswww.delfiproperties.com) θα στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και στοχεύει στην επέκταση των υπηρεσιών της πιο δυναμικά στην ευρύτερη περιφέρεια της Βορείου Ελλάδος.  

  Ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Managing Partner της Delfi Partners δήλωσε: "Σε μια χρονιά γεμάτη ορόσημα και δυσκολίες, η DelfiPartners συνεχίζει να κάνει σημαντικά βήματα με στόχο να αποτελέσει ηγέτη στην επικέντρωση στον πελάτη και στην άρτια εξυπηρέτηση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, και είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη του οργανισμού μας. Έχουμε μια δυνατή ομάδα που ξέρει να ελίσσεται και να προσαρμόζεται, δεν φοβάται να αντιμετωπίσει προκλήσεις και θα παραμείνει στην κορυφή με ομαδικότητα, σκληρή δουλειά, νέες ιδέες και πείσμα. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας να δημιουργούμε καλύτερες εμπειρίες μεγαλώνοντας το δίκτυο μας και παρέχοντας λύσεις σε όλο το φάσμα υπηρεσιών του real estate asset management εξυπηρετώντας στο μέγιστο βαθμό τράπεζες και επενδυτές".

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ