Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Σεπ-2020 11:46

  SingularLogic myCloud: Πρωτοποριακή πλατφόρμα υπηρεσιών Software as a Service

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την πρωτοποριακή πλατφόρμα SingularLogic myCloud, μέσω της οποίας ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς του Δημοσίου μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα συνδρομητικών υπηρεσιών (SaaS), ανεξάρτητα από το λογισμικό που χρησιμοποιούν, ανέπτυξε η SingularLogic.

  Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας ανταποκρίνονται στις σύγχρονες επιχειρησιακές ανάγκες, είτε αυτές αφορούν ψηφιακές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την καθημερινή λειτουργία και αποτελεσματικότητα ιδιωτικών επιχειρήσεων και οργανισμών του Δημοσίου, είτε φορολογιστικές απαιτήσεις, όπως Ηλεκτρονικά Βιβλία, Δηλώσεις ΦΠΑ, Δηλώσεις Εισοδήματος, διαχείριση και υποβολή λοιπών φόρων, διαχείριση των Οικονομικών Καταστάσεων κ.ά., με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση. 

  Οι υπηρεσίες μπορούν να αξιοποιηθούν από οποιοδήποτε λογισμικό, παρέχοντας άμεση πρόσβαση και ευκολία διαχείρισης στα δεδομένα, 24x7. Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα επιτρέπει αυτόματες ενημερώσεις, προσαρμογές, επεκτάσεις όσον αφορά στη λειτουργικότητα και στις συχνές νομοθετικές και άλλες αλλαγές, χωρίς να διαταράσσεται η καθημερινότητα και οι συνήθειες των τελικών χρηστών.

  Η πλατφόρμα SingularLogic myCloud και οι υπηρεσίες της, προσφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία στη σύγχρονη επιχείρηση, διευκολύνοντάς τη να εστιάσει ακόμα περισσότερο στην επιχειρηματική της δραστηριότητα και στην περαιτέρω ανάπτυξή της και εργαλεία ψηφιακού εκσυγχρονισμού σε οργανισμούς του Δημοσίου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της διαφάνειας και στην ταχύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη. Η πλατφόρμα φιλοξενείται στο Microsoft Azure και επιτρέπει τη διεπαφή και τη διαλειτουργικότητα, τόσο με τις εφαρμογές λογισμικού της SingularLogic όσο και τρίτων κατασκευαστών.

  Η υπηρεσία e-books είναι η πρώτη διαθέσιμη της πλατφόρμας SingularLogic myCloud και αποτελεί τον κόμβο επικοινωνίας και διάδρασης των επιχειρηματικών εφαρμογών με την πλατφόρμα myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την αποστολή και τον κεντρικό έλεγχο του συνόλου των συναλλαγών μιας επιχείρησης στην ΑΑΔΕ, όπως πωλήσεις, αγορές, έξοδα, εγγραφές τακτοποίησης κ.ά., ανεξάρτητα από το λογισμικό που διαθέτει η επιχείρηση, όπως επίσης και τη λήψη από την ΑΑΔΕ των στοιχείων παραστατικών που έχουν αναρτηθεί για λογαριασμό της επιχείρησης, με παράλληλη δυνατότητα πολλαπλών ελέγχων, εισαγωγή νέων και διορθωτικών εγγραφών, καθώς και διαχείριση βασικών δεδομένων σημαντικών για τα myDATA, όπως είναι οι χαρακτηρισμοί.

  "Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ελληνικής Οικονομίας και του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και η τεράστια εμπειρία, τόσο από τις πολλές και διαφορετικές εφαρμογές και λύσεις που διαθέτουμε στη SingularLogic όσο και από τις εξελισσόμενες ανάγκες των χιλιάδων πελατών μας στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα μας οδήγησαν, αξιοποιώντας τα τελευταία τεχνολογικά trends, να επενδύσουμε τα τελευταία δύο χρόνια και με ίδια κεφάλαια, στην ανάπτυξη της web πλατφόρμας myCloud", δήλωσε ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, CEO στη SingularLogic και πρόσθεσε: "Εστιάσαμε στην ευελιξία που απαιτούν οι σημερινές προκλήσεις της αγοράς, ώστε επιχειρήσεις και οργανισμοί να μπορούν να επιλέγουν τις κατάλληλες ψηφιακές δυνατότητες που χρειάζονται, όταν τις χρειάζονται, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνδρομητικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ανακοινώνονται σταδιακά."

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  19:16 24/09

  Cosmote: "Η τεχνολογία σύμμαχος για να γίνουν οι πόλεις μας πιο φιλικές και ανθρώπινες"

  Ομιλία του υπεύθυνου πωλήσεων ICT του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Αλέξανδρου Μπρέγιαννη, στο 8ο συνέδριο Smart Cities

  16:42 24/09

  Ξεκινά ο διαγωνισμός για το 5G στην Ελλάδα

  Η ΕΕΤΤ προχωρά στη διαδικασία χορήγησης δικαιωμάτων χρήσης για την ανάπτυξη δικτύων 5ης γενιάς.

  18:49 23/09

  Ο όμιλος Vodafone επιλέγει την Ελλάδα για το πρώτο Future Ready store στην Ευρώπη

  Ένα flagship κατάστημα που υπόσχεται μία κορυφαία εμπειρία λιανικής με τεχνολογία για όλους.

  08:10 23/09

  Η πανδημία έφερε πιο κοντά στην τεχνολογία τις επιχειρήσεις

  Ποια σημαντικά συμπεράσματα αποτυπώνει έρευνα που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για λογαριασμό της Cosmote.

  13:30 22/09

  Η ασφάλεια των δικτύων ΟΤ αποτελεί πρόκληση για όλες τις βιομηχανίες

  Η ασφάλεια των δικτύων ΟΤ (Operational Technology- τεχνολογία παραγωγικών λειτουργιών) αποτελεί αιτία αυξανόμενης  ανησυχίας.

  08:32 22/09

  Χ. Μπρουμίδης: Πανέτοιμη η Vodafone για το 5G

  Το πρώτο τρίμηνο του 2021 στο ευρύ κοινό οι νέες υπηρεσίες.

  09:36 17/09

  Κλιμακώνεται ο εμπορικός ανταγωνισμός μεταξύ του PlayStation 5 και του Xbox

  Η εταιρική κοινοπραξία Sony Corp ανακοίνωσε χθες ότι θα διαθέσει την κονσόλα της επόμενης γενιάς PlayStation 5 τον Νοέμβριο.

  08:25 16/09

  Ένα βήμα πιο κοντά ο διαγωνισμός για το 5G στην Ελλάδα

  Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για τον διαγωνισμό.

  14:18 14/09

  Οδηγός προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις προς τις επιχειρήσεις

  Οδηγό με μέτρα και βασικές κατευθύνσεις για την αποτελεσματική προστασία των πληροφοριακών τους συστημάτων από κυβερνοεπιθέσεις δημοσιεύει η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας στο πλαίσιο της διαρκούς...

  12:16 09/09

  Nέα υπηρεσία Digital Business Onboarding για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά από την Alpha Bank

  Στην online έναρξη τραπεζικής συνεργασίας για επιχειρήσεις προχωρά η Alpha Bank, εισάγοντας ακόμη μία πρωτοποριακή ψηφιακή υπηρεσία στο χαρτοφυλάκιό της.

  08:07 09/09

  Περισσότερους εικονικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας φέρνει το 5G

  Μπορούν να ενδυναμώσουν τον ανταγωνισμό στην αγορά κινητής.

  17:41 04/09

  Νέο έξυπνο ρολόι με αυτονομία μπαταρίας 25 ημερών έρχεται και στην Ελλάδα

  Παρουσιάστηκε σήμερα στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας IFA στο Βερολίνο.