Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Σεπ-2020 17:58

  Μασούτης: Όταν η θωράκιση γίνεται επιλογή

  Μασούτης: Όταν η θωράκιση γίνεται επιλογή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ασφάλεια όλων μας από την πανδημία είναι και ατομική ευθύνη αλλά και αποτέλεσμα συλλογικών πρωτοβουλιών. Όλοι οι κλάδοι του ελληνικού επιχειρείν έχουν έρθει αντιμέτωποι με μια σύνθετη πραγματικότητα η οποία απαιτεί γρήγορες λύσεις και γενναίες αποφάσεις. 

  Μια τέτοια απόφαση έλαβε οικειοθελώς η εταιρία Μασούτης, μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία, όχι μόνο για την ασφάλεια εργαζομένων και πελατών αλλά και ως σημείο αναφοράς στην αγορά λιανικής τροφίμων. H Μασούτης αξιώνει τις υψηλότερες προδιαγραφές Υγειονομικής Ασφάλειας και Ποιότητας και θωρακίζει την εταιρία σε παρούσες αλλά επιπρόσθετα και τυχόν μελλοντικές απειλές Δημόσιας Υγείας.

  Στο πλαίσιο αυτό, τέθηκε υπό αξιολόγηση και έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση "H&W CERT" από τον φορέα Swiss Approval International για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και των εργαζομένων από τον Covid-19 και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται αερογενώς, παράλληλα με την πιστοποίηση της  ασφάλειας των τροφίμων. Η ισχύς της πιστοποίησης είναι τριετής, από τις 8/6/20 έως τον Ιούνιο του 2023 και συμπεριλαμβάνει συστηματικούς ετήσιους ελέγχους παρακολούθησης.
   
  Η συμμόρφωση με το πρότυπο "H&W CERT" δηλώνει, ότι  η εταιρεία Μασούτης έχει πιστοποιηθεί,  τόσο για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που διαθέτει στους καταναλωτές, όσο και για την προφύλαξη από τον Covid-19 αλλά και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται με παρόμοιο τρόπο, όπως η γρίπη και η πνευμονία.

  Ποιοτικές αγορές με πιστοποιημένη ασφάλεια 

  Η πανδημία έχει αλλάξει για πάντα τον τρόπο που λειτουργεί ο πολίτης σε κάθε του δραστηριότητα, στις καθημερινές διαδικασίες, τις συναλλαγές με τις υπηρεσίες, τις οικογενειακές ανάγκες, τις προσωπικές και συλλογικές επιλογές. Η ανάγκη να νιώθει ασφάλεια, πλέον, ανάγεται σε πρώτιστο μέλημα, ύψιστη προτεραιότητα. 
   
  Οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν με υπευθυνότητα ανταποκριθεί γρήγορα και άμεσα σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εταιρία Μασούτης, μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία,  η οποία αντελήφθη την κρισιμότητα της σημερινής πραγματικότητας, και θέλησε να υιοθετήσει τα πλέον αυστηρά διεθνή υγειονομικά πρωτόκολλα για τους ανθρώπους της αλλά και τους καταναλωτές.
   
  Στο πλαίσιο αυτό, έθεσε εαυτόν προς αξιολόγηση και έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση "H&W CERT" διάρκειας τριών ετών από τις 8/6/20 έως τον Ιούνιο του 2023, από τον φορέα Swiss Approval International για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και των εργαζομένων από τον Covid-19 και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται αερογενώς, παράλληλα με την πιστοποίηση της  ασφάλειας των τροφίμων. Η πιστοποίηση "H&W CERT" προβλέπει και συμπεριλαμβάνει συστηματικούς ετήσιους ελέγχους παρακολούθησης.

  H Μασούτης αξιώνει τις υψηλότερες προδιαγραφές Υγειονομικής Ασφάλειας και Ποιότητας και θωρακίζει επιπρόθετα την εταιρία σε τυχόν μελλοντικές απειλές Δημόσιας Υγείας. Οι καταναλωτές προσέρχονται στα καταστήματα Μασούτη για να κάνουν τις αγορές τους, πλέον, με πιστοποιημένη ασφάλεια. Την εποχή της πανδημίας, μια τέτοια πραγματικότητα ανάγεται σε καθοριστικής σημασίας συγκριτικό πλεονέκτημα.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ