Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Αυγ-2020 14:37

  Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος

  Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, πραγματοποιήθηκε, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος και έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε η σύσταση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκλέχτηκαν οι:

  Πρόεδρος: Γεώργιος Μπούκης (Πρόεδρος ΣΤ Καρδίτσας), Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου (Πρόεδρος της ΣΤ Κεντρικής Μακεδονίας), Γραμματέας: Χαράλαμπος Αλεξανδρής (Πρόεδρος της ΣΤ Δράμας) και Μέλη: Μιχαήλ Μαρακάκης  (Πρόεδρος της ΣΤ Χανίων), Αναστάσιος Λάππας (Πρόεδρος της ΣΤ Θεσσαλίας), Κωνσταντίνος Ζωνίδης (Πρόεδρος της ΣΤ Ηπείρου) και Δημήτριος Γαλάνης (Πρόεδρος του ΠΣ Βοιωτίας). 

  Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο απολογισμός του έτους 2019 καθώς επίσης και οι στόχοι και το πλαίσιο δράσης της Ένωσης για το 2020 όπως συνοψίζονται παρακάτω:

  Αξιοποίηση της Ομιλικής λειτουργίας, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την επίτευξη οικονομιών κλίμακας.

  Μείωση του λειτουργικού κόστους, με τη δημιουργία κοινών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και αξιοποίηση  εφαρμογών ηλεκτρονικής τραπεζικής.

  Διατήρηση και ενίσχυση του συνεταιριστικού μοντέλου καθώς και ανάδειξη του τοπικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα ως βασικού στοιχείου διαφοροποίησης. Η τοπική - περιφερειακή λειτουργία συνδέεται με το επιχειρηματικό μοντέλο των Συνεταιριστικών Τραπεζών και αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο για τους κατοίκους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ