Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Αυγ-2020 23:54

  Καλύτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα α' τριμήνου χρήσης της Cisco

  Καλύτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα α' τριμήνου χρήσης της Cisco
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αν και τα αποτελέσματα τέταρτου τριμήνου χρήσης που παρουσίασε η εταιρεία Cisco ήταν καλύτερα των προσδοκιών, η πρόβλεψή της για το επόμενο τρίμηνο ήταν χειρότερη από ό,τι αναμενόταν και αυτό φαίνεται να έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση στους επενδυτές.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 80 σεντ ανά μετοχή με κέρδη 12,15 δισ. δολάρια για το τέταρτο τρίμηνο χρήσης, την ώρα που οι αναλυτές της Refinitiv που είχαν ερωτηθεί, ανέμεναν κέρδη 74 σεντ ανά μετοχή με έσοδα 12,08 δισ. δολαρίων.

  Τα έσοδα το τρίμηνο μειώθηκαν κατά 9% από ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με δήλωση , η τρίτη συνεχόμενη τριμηνιαία πτώση. Τα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν 22% καθώς η εταιρεία μείωσε τα λειτουργικά έξοδα κατά 9%. 

  Η εταιρεία παρείχε guidance για το πρώτο τρίμηνο χρήσης μεταξύ 69 - 71 σεντ σε προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή και μείωση των εσόδων μεταξύ 7% - 9%. Οι αναλυτές που ρωτήθηκαν από την Refinitiv ανέμεναν 76 σεντ σε προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή και 12,25 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα για το τρίμηνο, πράγμα που αντιστοιχεί σε περίπου 7% μείωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ