Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 31-Ιουλ-2020 23:34

  Καλύτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα β' τριμήνου της Pinterest

  Καλύτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα β' τριμήνου της Pinterest
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Καλύτερα των προσδοκιών είναι τα αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου που ανακοίνωσε η Pinterest, ενώ η πρόβλεψή της για το επόμενο τρίμηνο ήταν εξίσου ενθαρρυντική. 

  Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 272,49 εκατομμύρια δολάρια από 261,25 εκατομμύρια δολάρια ένα χρόνο πριν, ενώ οι αναλυτές που ρωτήθηκαν από τη Factset ανέμεναν 250 εκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία παρήγαγε μέσα έσοδα ανά χρήστη 70 σεντ παγκοσμίως κατά το τρίμηνο, από 88 σεντ, αλλά περισσότερα από τα 67 σεντ που είχαν προβλέψει οι αναλυτές.

  Η εταιρεία δημοσίευσε καθαρές ζημίες 100,7 εκατομμυρίων δολαρίων, ή 17 σεντ ανά μετοχή, σε σύγκριση με απώλειες 1,16 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ή 2,62 δολάρια ανά μετοχή, ένα χρόνο πριν. Σε προσαρμοσμένη βάση, το Pinterest έχασε 7 σεντ ανά μετοχή, σε σύγκριση με 6 σεντ ανά μετοχή το προηγούμενο τρίμηνο. Οι αναλυτές ανέμεναν προσαρμοσμένη απώλεια 14 σεντ ανά μετοχή.

  Καθώς η κρίση της COVID-19 πίεσε τις δαπάνες μάρκετινγκ, η Pinterest αύξησε τα έσοδα κατά 4% το δεύτερο τρίμηνο, αλλά έκτοτε βρίσκεται σε καλύτερη τροχιά. Η εταιρεία αναμένει αύξηση εσόδων περίπου 50% για τον Ιούλιο με βάση την απόδοση έως τις 29 Ιουλίου και προβλέπει ότι η συνολική αύξηση των εσόδων για το τρίμηνο θα μπορούσε να είναι κάπου κοντά στο 30%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ