Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Ιουλ-2020 23:24

  Καλύτερα από τις προσδοκίες τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου της Intel

  Καλύτερα από τις προσδοκίες τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου της Intel
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Καλύτερα από ότι αναμενόταν από αναλυτές ήταν τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που ανακοίνωσε η Intel.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανήλθαν σε 1,19 δολάρια ανά μετοχή, την ώρα που αναλυτές της Refinitiv ανέμεναν κέρδη 1,11 δολάρια ανά μετοχή.

  Την ίδια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν και τα έσοδα της εταιρείας, καθώς ενώ οι αναλυτές περίμεναν έσοδα 18,55 δισεκατομμύρια δολάρια, η εταιρεία ανακοίνωσε έσοδα 19, 73 δισεκατομμύρια δολάρια.

  Παρ' όλα αυτά το guidance για το τρίτο τρίμηνο είναι κατώτερο των όσων περίμεναν οι αναλυτές. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένει προσαρμοσμένα κέρδη 1,10 δολάρια ανά μετοχή σε έσοδα 18,2 δισ. δολαρίων για το τρίτο τρίμηνο χρήσης, την ώρα που οι αναλυτές της Refinitiv ανέμεναν προσαρμοσμένα κέρδη 1,14 δολάρια ανά μετοχή σε έσοδα 17,90 δισ. δολάρια.

  Όσο αφορά το ετήσιο επίπεδο, η Intel αναμένει 4,85 δολάρια ανά μετοχή προσαρμοσμένα κέρδη σε 75 δισ. δολάρια έσοδα, με τις προσδοκίες να βρίσκονται στα 4,81 δολάρια ανά μετοχή, προσαρμοσμένα κέρδη, σε 73,86 δισ. δολάρια έσοδα.

  Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν 20% σε ετήσια βάση για το τρίμηνο που έληξε στις 27 Ιουνίου, σε σύγκριση με αύξηση 23% το προηγούμενο τρίμηνο, δήλωσε η Intel.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ