Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 22-Ιουλ-2020 12:21

  Ι.Κλουκίνας – Ι.Λάππας: Διανομή καθαρού μερισματος €0,0285 ανά μετοχή

  Ι.Κλουκίνας – Ι.Λάππας: Διανομή καθαρού μερισματος €0,0285 ανά μετοχή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη διανομή μερίσματος αποφάσισαν οι μέτοχοι της εταιρίας "Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Ιουλίου. 

  Συγκεκριμένα αποφασίστηκε το μέρισμα των 0,03 ευρώ ανά μετοχή το οποίο υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5%, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 24 παρ.1 του Ν.4646/2019 και το καθαρό πληρωτέο μέρισμα ανά μετοχή ανέρχεται σε ποσό 0,0285 ευρώ.

  Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος ¶υλων Τίτλων της Εταιρείας την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 (ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων – record date).

  Από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 (ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος) οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.

  Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 από την πληρώτρια Τράπεζα "ALPHA BANK", ως εξής:

  -Στους Χειριστές των δικαιούχων Μετόχων (Θεματοφύλακες- Χρηματιστηριακές Εταιρίες) εφόσον έχουν δηλώσει στην ΕΛ.ΚΑ.Τ. ότι έχουν το δικαίωμα είσπραξης για λογαριασμό των πελατών τους.

  -Στους ίδιους τους Μετόχους, οι οποίοι δεν επιθυμούν την είσπραξή των ποσών μέσω των χειριστών τους ως εξής:

  -Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εφόσον οι Μέτοχοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να εισπράττουν τα διανεμόμενα ποσά σε λογαριασμό ο οποίος τηρείται στην ALPHA BANK

  Με την προσέλευσή τους στο Δίκτυο Καταστημάτων της Τραπέζης , με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και την προσκόμιση της εκτύπωσης των στοιχείων Σ.Α.Τ. ή σε νόμιμα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα με την προσκόμιση θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής του δικαιούχου Μετόχου εξουσιοδοτήσεως. 

  Από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Εταιρείας στη διεύθυνση Ομήρου 2 και Τεώ, Ταύρος 17778. Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός 5 ετών παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

  Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι κ.κ Μέτοχοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας στο τηλ. 210-4821186 με την κ. Μαρία Πρίντσιου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ