Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Ιουλ-2020 20:05

  Ο Σίμος Αναστασόπουλος νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών & ΕΠΕ

  Ο Σίμος Αναστασόπουλος νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών & ΕΠΕ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  O Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών & ΕΠΕ πραγματοποίησε αρχαιρεσίες κατά την ετήσια γενική του συνέλευση, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, νέος πρόεδρος ανεδείχθη ο Σίμος Αναστασόπουλος, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ ΑΕ, πρόεδρος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας και πρώην πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, διαδεχόμενος τον επί δεκαετία πρόεδρο του ΣΑΕ, Γεράσιμο Φωκά, πρόεδρο του ομίλου Electra Hotels and Resorts.

  Ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε μετά την εκλογή του: "Είναι μεγάλη τιμή να αναλαμβάνω τα ηνία ενός ιστορικού συνδέσμου που ξεκίνησε την πορεία του το 1922 και είναι συνυφασμένος με την επιχειρηματική ζωή και εξέλιξη της Ελλάδας.

  Ο ΣΑΕ εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και η νέα διοίκηση σκοπεύει να συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών και προοπτικών της ελληνικής αγοράς, στη δύσκολη σημερινή συγκυρία. Στόχος μας να επεξεργαζόμαστε και να καταθέτουμε προτάσεις στην ελληνική κυβέρνηση υιοθετώντας ένα ρόλο συμβούλου των οικονομικών και παραγωγικών υπουργείων της χώρας".

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ