Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Ιουλ-2020 11:25

  Intrasoft: Αναλαμβάνει νέο έργο για την ΕΤΕπ

  Intrasoft: Αναλαμβάνει νέο έργο για την ΕΤΕπ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ένα νέο, μεγάλο έργο για την ΕΤΕπ (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων) που αφορά την παροχή ευρείας γκάμας υπηρεσιών πληροφορικής, ανέλαβε η Intrasoft International.

  Για τα επόμενα 4 χρόνια η Intrasoft, σαν μέλος της κοινοπραξίας Auxilium, αναμένεται να υποστηρίξει όλο το τεχνολογικό φάσμα που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων σε επίπεδο εφαρμογών και βάσεων δεδομένων. Για την εκπόνηση του έργου η Intrasoft θα τοποθετήσει μια ομάδα εξειδικευμένων στελεχών της στις εγκαταστάσεις της ΕΤΕ στο Λουξεμβούργο, με την ανάλογη υποστήριξη των συναδέλφων τους από τα κεντρικά τμήματα της εταιρίας. 

  Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International δήλωσε: "Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποτελεί έναν διαχρονικά σημαντικό πελάτη της Intrasoft και η συνέχιση αυτής της συνεργασίας έχει τεράστια σημασία για εμάς. Η διατήρηση τέτοιων μακροχρόνιων συνεργασιών είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για να μεγιστοποιήσουμε την αξία μας σαν εταιρία, να χτίσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους."

  Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕ) αποτελεί το μεγαλύτερο δανειοδοτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτελεί το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στον κόσμο και έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες για ενέργειες σχετικές με το περιβάλλον. Η ΕΤΕ βοηθά την οικονομία δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και προωθώντας την ισότητα, βελτιώνοντας έτσι τη ζωή των πολιτών της ΕΕ αλλά και των ανθρώπων στις αναπτυσσόμενες χώρες.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ