Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Ιουλ-2020 15:56

  Ο Όμιλος "Κατράδης" νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

  Ο Όμιλος "Κατράδης" νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τον Όμιλο εταιριών "Κατράδης" υποδέχθηκε ως νέο μέλος η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενισχύοντας περαιτέρω, με μία ακόμη αμιγώς ελληνική επιχείρηση, τη δυναμική της προσπάθεια για στήριξη και προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος εταιριών "Κατράδης" έχει μακρά και διακεκριμένη ιστορία που χρονολογείται από το 1936, όταν ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Κατράδη και λειτουργούσε ως προμηθευτής πλοίων με ειδίκευση σε σχοινιά πρόσδεσης υψηλής ποιότητας. Με την πάροδο των ετών, η εταιρία ανέπτυξε εκτεταμένη τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη συνθετικών σχοινιών πρόσδεσης και θυσιαζόντων ανοδίων για την απόλυτη προστασία από τη διάβρωση. Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα συρματόσχοινων από χάλυβα, ο "Κατράδης" εξυπηρετεί τη ναυτιλιακή βιομηχανία, τους τομείς της υπεράκτιας αλιείας, της υδατοκαλλιέργειας, της αλιείας και της ναυτιλίας.

  Το εργοστάσιό της εταιρίας είναι ένα από τα πλέον προηγμένα τεχνολογικά εργοστάσια στην Ευρώπη, κατασκευάζοντας σχοινιά πρόσδεσης πλοίου υψηλής ποιότητας όπως διπλο-πλεγμένα, Siri UHMWPE (Πολυαιθυλένιο Υψηλού Μοριακού Βάρους), Aramid, LCP Crystal Polymer) και άλλα, που φέρουν πιστοποίηση του προτύπου ISO 9001 και εφαρμόζουν κανονισμούς OCIFM (MEG4).

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ