Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Ιουν-2020 19:14

  Ένωση Επενδυτών: Την 1η Ιουλίου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των ομολογιούχων της MLS

  Ένωση Επενδυτών: Την 1η Ιουλίου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των ομολογιούχων της MLS
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την 1η Ιουλίου πρόκειται να εκδικαστεί η αίτηση έκδοσης ασφαλιστικών μέτρων των ομολογιούχων της MLS αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, που παράλληλα αφήνει αιχμές και κατά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αίτημα της Ένωσης να της χορηγηθεί αντίγραφο του πορίσματος της ΕΛΤΕ.

  Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών αναφέρει:

  "Για την αποφυγή παρανοήσεων, καλοπροαίρετων και κακοπροαίρετων, ενημερώνουμε τα μέλη μας και το επενδυτικό κοινό ότι στις 18 Ιουνίου όπου συζητήθηκε η Αίτηση Εκδοσης Προσωρινής Διαταγής για ΑΜΕΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ δεν έγινε δεκτή (να γίνει ΑΜΕΣΑ δηλαδή), η Δικαστής όμως απεφάσισε να ορίσει ως ημερομηνία εκδικάσεως για την ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ την 1η Ιουλίου 2020, δηλαδή σε χρόνο-ρεκόρ με βάση την δικαστηριακή πρακτική, λόγω της "κατεπείγουσας φύσης της υποθέσεως"!

  Στο μεταξύ, κι ενώ η Εταιρεία, η Διοίκησή της και οι Ορκωτοί Ελεγκτές αρνήθηκαν στο ακροατήριο της 18ης Ιουνίου με απολύτως εμφαντικό τρόπο να μας χορηγήσουν αντίγραφο του Πορίσματος της ΕΛΤΕ, δυστυχώς στο ίδιο μήκος κύματος βλέπουμε να κινείται και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

  Η οποία μας παρέπεμψε "στις καλένδες" για την χορήγησή του σε εμάς και τα Μέλη μας, ήδη Αιτούντες τα Ασφαλιστικά μέτρα και μετέπειτα ενάγοντες, παρά το ότι προσκομίσαμε τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν το προσωπικό, άμεσο και ενεστώς, ΠΡΟΔΗΛΟ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! Παρά το ότι ενημερώσαμε ότι η συνάφειά αυτού του πορίσματος με την απόδειξη των ισχυρισμών μας είναι ΑΠΟΛΥΤΗ και μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, δυστυχώς ακόμη δεν μας έχει δοθεί!

  Ωσάν να είναι…. "ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ" ή ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ! Ωραία Διαφάνεια! Ο Αγώνας των Ελλήνων Επενδυτών συνεχίζεται. Εάν δεν αποκατασταθεί η απόλυτη διαφάνεια και ο πραγματικός έλεγχος, ούτε "επιτροπές" ούτε "συνέδρια" μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.

  Θα τα πούμε άμεσα στις Γενικές Συνελεύσεις που επιλέξαμε να συμμετάσχουμε λόγω της σοβαρότητός τους… Σας ζητούμε να μας ενισχύσετε με την συμμετοχή σας ως Μέλη, γιατί μόνον έτσι θα σας σεβαστούν!”. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ