Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Ιουν-2020 16:35

  Ευχαριστήρια επιστολή στον Γ. Ζαββό από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών για τις μικροπιστώσεις

  Ευχαριστήρια επιστολή στον Γ. Ζαββό από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών για τις μικροπιστώσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε στον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Ζαββό, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, για τη θετική ανταπόκριση που έτυχαν οι παρατηρήσεις του σχετικά με το σχέδιο νόμου "Πλαίσιο χορήγησης μικροχρηματοδοτήσεων, ρυθμίσεις χρηματοπιστωτικού τομέα και άλλες διατάξεις".

  Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, θα βοηθήσει τις αποκλεισμένες από το τραπεζικό σύστημα μικρές επιχειρήσεις και εκτιμάται ότι o νέος αυτός θεσμός θα αποδειχθεί λειτουργικός, ενώ τα επιτόκια που τελικά θα ισχύσουν να μην είναι απαγορευτικά.

  Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: "Αποτέλεσε τιμή για τον σύλλογο μας, που η συνεργασία αυτή επισφραγίστηκε με την πρόσκληση συμμετοχής μας στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου καταθέσαμε τις απόψεις μας σχετικά με το σχέδιο νόμου "Πλαίσιο χορήγησης μικροχρηματοδοτήσεων, ρυθμίσεις χρηματοπιστωτικού τομέα και άλλες διατάξεις". Ευελπιστούμε ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα βοηθήσει τις πολύ μικρές επιχειρήσεις που είναι αποκλεισμένες από το τραπεζικό σύστημα καθώς και τις νέες επιχειρήσεις που επίσης δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, πώς o νέος αυτός θεσμός θα αποδειχθεί λειτουργικός και το επιτόκιο που τελικά θα ισχύσει θα είναι συμβολικό και όχι απαγορευτικό".

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ