Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Ιουν-2020 22:52

  Αναστολή κρουαζιέρων από τις ΗΠΑ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

  Αναστολή κρουαζιέρων από τις ΗΠΑ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας συμφώνησαν να παρατείνουν εθελοντικά την αναστολή λειτουργίας από τα λιμάνια των ΗΠΑ έως τις 15 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Διεθνής Ένωση Κρουαζιερόπλοιων.

  "Λόγω της συνεχιζόμενης κατάστασης στις ΗΠΑ, που σχετίζεται με την COVID-19, οι εταιρείες κρουαζιέρας των μελών της CLIA αποφάσισαν να παρατείνουν εθελοντικά την άρση των ταξιδιών", ανέφερε σε δήλωση η CLIA, η οποία εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο. "Είναι όλο και πιο σαφές ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την επίλυση των εμποδίων για την 'επανεκκίνηση' στις Ηνωμένες Πολιτείες".

  Μέλη του εμπορικού ομίλου, που περιλαμβάνει γίγαντες κρουαζιέρας, όπως η Royal Caribbean, η Carnival Corp. και η Norwegian Cruise Line, είχαν προηγουμένως ανακοινώσει αναστολή κρουαζιέρων στις 13 Μαρτίου. 

  Στις 14 Μαρτίου, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ εξέδωσαν εντολή για αναστολή κρουαζιέρων και στις 9 Απριλίου επεξέτεινε την εντολή μέχρι τις 24 Ιουλίου. Η εντολή διευκρίνιζε "ότι τα ταξίδια κρουαζιερόπλοιων επιδεινώνουν την παγκόσμια εξάπλωση του Covid-19 και ότι το εύρος αυτής της πανδημίας είναι εγγενώς και αναγκαστικά ένα πρόβλημα που είναι διεθνές και διακρατικό στη φύση και δεν έχει ελεγχθεί επαρκώς από τη βιομηχανία ή μεμονομένα από πολιτειακές ή τοπικές υγειονομικές αρχές".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ