Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Ιουν-2020 15:43

  Business Grove: Το όχημα για ασφαλή μετάβαση από τη βιωσιμότητα στην ανάπτυξη

  Business Grove: Το όχημα για ασφαλή μετάβαση από τη βιωσιμότητα στην ανάπτυξη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

  Η εποχή που διανύουμε είναι γεμάτη από σύνθετες προκλήσεις για την επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι πολυεπίπεδες κρίσεις έχουν συρρικνώσει την εγχώρια και διεθνή αγορά, επέτειναν τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας δυσλειτουργίες  στις ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες πλέον αναζητούν νέο λειτουργικό μοντέλο. 

  Σε ένα τέτοιο δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον, οι επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμοστούν με ταχύτητα στα νέα δεδομένα, αλλάζοντας ριζικά τρόπο οργάνωσης και νοοτροπία. Για να το πετύχουν καλούνται να αξιοποιήσουν νέα, πρωτόγνωρα γι' αυτές τεχνολογικά εργαλεία και πρακτικές, που μέχρι πρόσφατα ήταν συνηθισμένες κυρίως σε πολυεθνικούς οργανισμούς.     

  Τέτοιου είδους εφόδια είναι ικανά να προσδώσουν υπεραξία στους χρηματικούς και ανθρώπινους πόρους μιας επιχείρησης, να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους απρόβλεπτων καταστάσεων και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα, ανοίγοντας νέους δρόμους στην τοπική και στις διεθνείς αγορές. Για να αξιοποιήσει όμως μια επιχείρηση τα εφόδια αυτά, απαιτείται γνώση, εμπειρία και συνέργειες.  

  Τί είναι το Business Grove; 

  Το Business Grove είναι ένας φορέας υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, που στοχεύει στη βέλτιστη αξιοποίηση των επιχειρηματικών πόρων, παρέχοντας συμβουλές, μετά από μελέτη και ανάλυση δεδομένων.

  Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε το όχημα που προάγει την επιχειρηματικότητα, εφαρμόζοντας τη διεθνή εμπειρία μας και βέλτιστες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Μέσα από ένα πλαίσιο ενεργειών συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, καθοδήγησης και δικτύωσης, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε ελκυστικές επιχειρηματικές προσπάθειες και ιδέες, όχι μόνο για να παραμείνουν βιώσιμες αλλά και για να μεταβούν με ασφάλεια στη γρήγορη ανάπτυξη.    

  Τί προσφέρουμε στις επιχειρήσεις;

  Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών που ξεκινούν από τον στρατηγικό σχεδιασμό, τον εξορθολογισμό και την ομαλή λειτουργία, προάγουν την εξωστρέφεια και το άνοιγμα σε νέες αγορές και καταλήγουν σε μεγιστοποίηση των κερδών και της αποτίμησης, μια επιχείρησης. 

  Στο Business Grove, σχεδιάζουμε την δυναμική ανάπτυξη των επιχειρήσεων, αναλύοντας τις οικονομικές προοπτικές τους. Αξιοποιώντας την εξειδίκευσή μας σε θέματα εισόδου σε αγορές, στρατηγικές συνεργασίες, performance management, χρηματοοικονομικά προγράμματα κ.α., μπορούμε προσφέρουμε στις επιχειρήσεις προτάσεις και βιώσιμες λύσεις, ανάλογες με τη δυναμική τους, σε οποιοδήποτε στάδιο -από την αρχική ιδέα έως την πλήρη λειτουργία και ανάπτυξη- με βάση τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς.

  Ο μετασχηματισμός μιας επιχείρησης και η προσαρμογή της στις νέες συνθήκες των αγορών, απαιτεί:

  * Επαρκή στρατηγικό σχεδιασμό
  * Ρεαλιστική αξιολόγηση της οικονομικής θέσης
  * Σχεδιασμό αντιμετώπισης αποκλίσεων και κρίσεων
  * Εξορθολογισμό λειτουργίας
  * Σχέδιο ανάπτυξης και εξωστρέφειας 
  * Αξιοποίηση χρηματοδοτικών πόρων
  * Διεύρυνση συνεργειών και δικτύωσης  

  Στο Business Grove, μαζί, μπορούμε να αξιολογήσουμε τις οικονομικές προοπτικές και τη βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων σας και να σχεδιάσουμε την ανάπτυξη, προσδιορίζοντας και υποστηρίζοντας τα επόμενα βήματά σας, με ασφάλεια. 

  Γιατί πάνω απ' όλα, στο Business Grove καλλιεργούμε ορθές επιχειρηματικές πρακτικές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τις δυνατότητες και την εμπειρία μας, καθώς και το πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας. 

  Business Grove
  Βασ. Σοφίας 12, 10643 Αθήνα
  Τηλ.: 210 72 20 150-151
  Email: info@businessgrove.gr 
  www.businessgrove.gr

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ