Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 17-Ιουν-2020 18:14

  Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: "Πράσινο φως" σε Andromeda Seafood για squeeze-out των μετοχών του Περσέα

  Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: "Πράσινο φως" σε Andromeda Seafood για squeeze-out των μετοχών του Περσέα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 883η/17.6.2020 συνεδρίασή του αποφάσισε:

  - Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας "PASAL ANΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (PASAL DEVELOPMENT S.A.) για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στην "Κατηγορία Επιτήρησης" της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

  - Την έγκριση του αιτήματος της εταιρείας "ANDROMEDA SEAFOOD SOCIEDAD LIMITADA" για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρείας "ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

  - Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους €5.000 στην εταιρεία "EUROXX XΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ" για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 3 (παρ.1γ) της υπ΄αριθ. 2/452/01.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 3 (παρ.1ε) της υπ΄αριθ. 5/452/01.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών από συνδεδεμένο αντιπρόσωπό της.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ