Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 15-Ιουν-2020 16:50

  Live η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΒ με βασικό μήνυμα "Επιμένουμε. Πετυχαίνουμε. Μαζί"

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με το βασικό μήνυμα "Επιμένουμε. Πετυχαίνουμε. Μαζί" πραγματοποιείται η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ, η οποία διεξάγεται εξ’ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου.

  Τα μέλη του ΣΕΒ εξέλεξαν ως νέο Πρόεδρο του ΣΕΒ τον κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, ο οποίος παραλαμβάνει τη σκυτάλη στην ηγεσία του ΣΕΒ, από τον κ. Θεόδωρο Φέσσα, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου, επί τρεις συνεχείς θητείες (2014-2020). Εξάλλου, με βάση τις σημερινές αρχαιρεσίες, τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής θα αναλάβει ως νέο μέλος του ΔΣ ο κ.Ευθύμιος Βιδάλης.

  Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ  εκλήθησαν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας, τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2019, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2019), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2020.  

  Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, (16:55-17:30), θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει στις 19:30, η Απογευματινή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του νέου Προέδρου του ΣΕΒ. 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ