Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Ιουν-2020 17:48

  Συνάντηση Μουτζούρη - Ζορπίδη στο ΕΕΘ

  Συνάντηση Μουτζούρη - Ζορπίδη στο ΕΕΘ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο να συνδράμει κάθε προσπάθεια για αύξηση του τουρισμού στα νησιά του Αιγαίου, καθώς αυτό αποτελεί εθνική ανάγκη και πατριωτική υποχρέωση.

  Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, στο πλαίσιο των επαφών που έχει σήμερα ο δεύτερος για την τουριστική προώθηση της περιοχής του.

  "Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα νησιά σας με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα. Γνωρίζουμε όμως πολύ περισσότερο την ομορφιά τους αλλά και ότι αποτελούν ιδανικό τουριστικό προορισμό, καθώς διαθέτουν όλα τα στοιχεία που αποζητά ένας τουρίστας. Δηλώνουμε λοιπόν ότι είμαστε στη διάθεση σας", τόνισε ο κ. Ζορπίδης.

  Στη συζήτηση, που έγινε με τη συμμετοχή συνεργατών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τουριστικών πρακτόρων- μελών του ΕΕΘ συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ανάδειξη της περιοχής, τη διευκόλυνση της πρόσβασης, την παροχή υπηρεσιών και την καλύτερη οργάνωση των τουριστικών πακέτων.

  Μάλιστα, ο κ. Μουτζούρης ευχαρίστησε θερμά για τη συζήτηση τον κ. Ζορπίδη και δήλωσε ότι κατέγραψε τις ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις τους προκειμένου  να μελετήσει την εφαρμογή τους, αφού πρόκειται, όπως είπε, για ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ