Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Ιουν-2020 13:10

  O συνολικός αριθμός των εγκρίσεων για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ μέχρι σήμερα

  O συνολικός αριθμός των εγκρίσεων για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ μέχρι σήμερα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Έως σήμερα ο συνολικός αριθμός των εγκρίσεων για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ και αναμένεται πλέον να υπάρχει συνεχής ροή" δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τα δάνεια κεφαλαίου κίνησης μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙ.

  Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: "Λόγω ελλιπών στοιχείων σε μεγάλο αριθμό των υποβληθεισών αιτήσεων, υπήρξε καθυστέρηση στην έγκριση των δανείων.

  Η διαδικασία επιταχύνθηκε και περίπου 3.200 δάνεια εγκρίθηκαν χθες από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, που αντιστοιχούν σε συνολικό ποσό ύψους 380 εκατ. ευρώ, και έχουν ήδη αποσταλεί στις τράπεζες.

  Σημειώνεται ότι έως σήμερα ο συνολικός αριθμός των εγκρίσεων για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ και αναμένεται πλέον να υπάρχει συνεχής ροή.

  Επίσης, την Τρίτη 9 Ιουνίου, υπεγράφη η υπουργική απόφαση για τα τελευταία 300 εκατ. ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ που μεταφράζονται σε 700 εκατ. ευρώ δάνεια και τα οποία φέρνουν τον συνολικό προϋπολογισμό της δράσης στα 2 δισ. ευρώ".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ