Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 09-Ιουν-2020 14:07

  H Intrasoft International συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους φοιτητές

  H Intrasoft International συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους φοιτητές
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την προηγούμενη εβδομάδα η Intrasoft άνοιξε τις ψηφιακές της πύλες και υποδέχτηκε φοιτητές από 15 ελληνικά πανεπιστήμια (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ.ά.), σε ένα μοναδικό virtual tour των τεχνολογιών και προϊόντων της. 

  H εταιρεία με αίσθημα ευθύνης και με κύριο άξονα την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου, έχει αναστείλει τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στα γραφεία της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αλλά παραμένει με κάθε τρόπο κοντά στους νέους, στα πλαίσια του προγράμματος ΕΚΕ #WeCare. Χρησιμοποιώντας τα τεχνολογικά μέσα στη διάθεσή της, η Intrasoft προσκάλεσε φοιτητές και καθηγητές σε μία μοναδική ψηφιακή περιήγηση, η οποία σημείωσε σημαντική επιτυχία. 

  Ως η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στη χώρα, η Intrasoft με κάθε ευκαιρία συστήνεται στους νέους Έλληνες επιστήμονες, αναλύοντας τις συναρπαστικές ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει καθώς και τις δυνατότητες εξέλιξης σε ένα παγκόσμιο όμιλο τεχνολογίας. 

  Συνολικά έλαβε μέρος ένας σημαντικός αριθμός φοιτητών και μελών της πανεπιστημιακής ακαδημαϊκής κοινότητας σε μία 4ωρη διαδικτυακή επίσκεψη, όπου εκπρόσωποι της εταιρείας καλωσόρισαν φοιτητές και καθηγητές και ανέλυσαν διεξοδικά τις δραστηριότητες της εταιρείας σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ