Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 05-Ιουν-2020 13:01

  Τι προβλέπει τροπολογία για τη διαδικασία κατεδαφίσεων στο Ελληνικό

  Τι προβλέπει τροπολογία για τη διαδικασία κατεδαφίσεων στο Ελληνικό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σειρά λεπτομερειών για τις κατεδαφίσεις κτισμάτων στο Ελληνικό, διαδικασία που προηγείται της υπογραφής της σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών για το 100% της εταιρείας Ελληνικό Α.Ε., κατατέθηκε στη Βουλή στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο : "Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις.

  Τι προβλέπεται

  Η τροπολογία προβλέπει τη δυνατότητα τμηματικής υλοποίησης και για τις κατεδαφίσεις των εγκαταστάσεων (κτιρίων και εν γένει κτισμάτων και κατασκευών) του Ελληνικού

  Για το σκοπό αυτό, για την υλοποίηση δηλαδή τμηματικών κατεδαφίσεων, η τροπολογία προβλέπει τη δυνατότητα έκδοσης περισσοτέρων αποφάσεων του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

  Στην τροπολογία αναφέρεται ακόμη ότι η εκτέλεση των κατεδαφίσεων είναι δυνατόν να λάβει χώρα μέσα σε μία πενταετία από την έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων, ενώ απαιτείται η κατάθεση στο γραφείο Ελληνικού αριθμού δικαιολογητικών.

  Για την κατάθεση των εν λόγω δικαιολογητικών εκδίδονται διαπιστωτικές—πράξεις—από -το- Γραφείο-Ελληνικού—εντός δέκα ημερών από την- ημερομηνία κατάθεσης, μετά την έκδοση των οποίων ή σε περίπτωση άπρακτης παρόδου της ανωτέρω προθεσμίας, επιτρέπεται η έναρξη των εργασιών κατεδάφισης.

  Δημ. Δελεβέγκος 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ