Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Ιουν-2020 16:54

  Ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης για έκτη συνεχή χρονιά ανακοίνωσε η Bosch Ελλάδας

  Ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης για έκτη συνεχή χρονιά ανακοίνωσε η Bosch Ελλάδας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης στην ελληνική αγορά κατέγραψε για έκτη συνεχή χρονιά η Βosch Ελλάδας, μέλος του διεθνούς ομίλου Bosch και με παρουσία 107 χρόνων στην Ελλάδα.

  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 2019, η Βosch Ελλάδας κατέγραψε θετικά μεγέθη, με τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 30%, σε σύγκριση με το 2018 και τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 1,7 εκατ. ευρώ.

  Αναφορικά με τους τζίρους ανά τμήμα, το τμήμα ανταλλακτικών αυτοκινήτου παρουσίασε συνολική αύξηση +54%, συγκριτικά με το 2018, το τμήμα βιομηχανικής τεχνολογίας +12%, το τμήμα ηλεκτρικών εργαλείων εμφάνισε μείωση της τάξεως του -1,7%, ενώ, τέλος, το τμήμα ενέργειας και τεχνολογίας κτιρίων σημείωσε αύξηση +18%.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Bosch Eλλάδας, Ιωάννης Κάπρας, δήλωσε σχετικά : "Η πορεία της εταιρείας μας κρίνεται επιτυχημένη. Καταφέραμε για έκτη συνεχή χρονιά να αυξήσουμε τη παραγωγή μας, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία εν μέσω της τρέχουσας ιδιάζουσας κατάστασης.

  Αναμένουμε μία δύσκολη χρονιά τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα, ωστόσο παραμένουμε αφοσιωμένοι στην τοπική αγορά, συνεχίζοντας να προσφέρουμε "Τεχνολογία για τη ζωή". Το 2020, στις "παραδοσιακές" μας αξιόπιστες λύσεις θα έρθει να προστεθεί ένα νέο χαρτοφυλάκιο, αποτελούμενο από προϊόντα και υπηρεσίες που είτε θα ενσωματώνουν τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης είτε θα έχουν αναπτυχθεί ή παραχθεί, βάσει αυτής.

  Επιπλέον, διαθέτοντας τη δική μας πλατφόρμα ΙοΤ και το δικό μας ΙοΤ cloud και ακολουθώντας μία στρατηγική υποστήριξης προγραμμάτων ανοιχτού κώδικα, θα έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με πολλούς πάροχους και συνεργάτες πάνω σε έργα που αφορούν τις "έξυπνες" πόλεις, όπως το σύστημα ανεύρεσης θέσης στάθμευσης, κ.ά.".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ