Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 28-Μαϊ-2020 18:29

  Ανοίγει από τις 19 Ιουνίου το Costa Navarino

  Ανοίγει από τις 19 Ιουνίου το Costa Navarino
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Από τις 19 Ιουνίου η  Costa Navarino, όπως ανακοινώνει, θα ανοίξει τα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

  Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, οι εγκαταστάσεις και δραστηριότητες στο Navarino Dunes, με μεγάλη διασπορά μεταξύ τους, βρίσκονται σε μία συνολική έκταση 1.300 στρεμμάτων, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και χώρο.

  "Εκτός από τα πρωτόκολλα που απαιτούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις ελληνικές αρχές, στην Costa Navarino θα εφαρμόσουμε ακόμη πιο ενισχυμένα μέτρα, ώστε οι επισκέπτες και οι συνεργάτες μας, να νιώθουν ασφαλείς. Είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας", τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ, Στέφανος Θεοδωρίδης.

  Μεταξύ άλλων, τα ξενοδοχεία στην Costa Navarino θα υιοθετήσουν το σύστημα που ανέπτυξε η Marriott, η οποία μέσα από την πρωτοβουλία ‘Commitment to Cleanliness’, θέτει νέα πρότυπα και προδιαγραφές για τη διαχείριση της καθαριότητας και υγιεινής στη φιλοξενία.

  Επιπλέον μέτρα που λαμβάνει η Costa Navarino, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: δημιουργία ιατρικού κέντρου που θα λειτουργεί  24/7, θερμομέτρηση σε επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές κατά την είσοδο, μοριακά τεστ στους συνεργάτες σε τακτά διαστήματα, πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού για απολυμάνσεις, πρόσληψη επιπλέον συνεργατών συνολικά λόγω των αυξημένων αναγκών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

  Η Costa Navarino θα προσφέρει και φέτος, εμπειρίες για όλη την οικογένεια. "Ειδικά τα παιδιά και  έφηβοι, θα έχουν φέτος την ‘τιμητική’ τους: μέσα από μια αποκλειστική συνεργασία με το Athens Clue, δημιουργούνται δύο νέες δραστηριότητες που ξεχωρίζουν: ένα πρωτότυπο, υπαίθριο escape room και ένας χώρος virtual gaming" τονίζει. 

  Μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα "Ολυμπιακά Παιχνίδια" που έχει αναπτύξει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, με στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στον Ολυμπισμό. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν Έλληνες Ολυμπιονίκες, Παγκοσμιονίκες και Ολυμπιακοί εκπαιδευτές, οι οποίοι θα μεταδώσουν στα παιδιά τις αξίες του Ολυμπισμού και θα τους δώσουν κίνητρο να τις εφαρμόζουν στη ζωή τους, ενθαρρύνοντάς τους παράλληλα, να παίρνουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ