Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Μαϊ-2020 13:42

  Pasal: Συμφωνια με την Sterner Stenhus Greece AB για την ΑΜΚ

  Pasal: Συμφωνια με την Sterner Stenhus Greece AB για την ΑΜΚ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Pasal Development A.E. καταβάλλοντας οποιοδήποτε ποσό δεν καλυφθεί από τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης, ακόμα και κατά ποσό μικρότερο των €10.000.000, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει μέσω της αύξησης μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό τουλάχιστον 55,86% του μετοχικού κεφαλαίου της Pasal (όπως αυτό θα διαμορφωθεί κατόπιν της Αύξησης), έχει δεσμευθεί η STERNER STENHUS GREECE AB σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης.

  Ειδικότερα, η PASAL Development A.E. σε συνέχεια της από 18.10.2019 ανακοίνωσής της αναφορικά με την συμφωνία για την κεφαλαιακή ενίσχυση της από την STERNER STENHUS GREECE AB, η προθεσμία υλοποίησης της οποίας έχει παραταθεί μέχρι την 31.05.2020, με δυνατότητα περαιτέρω παράτασης για 30 ημέρες, ενημερώνει το επενδυτικό για τις παρακάτω εξελίξεις:

  -       Η STERNER STENHUS GREECE AB ολοκλήρωσε το νομικό, οικονομικό και τεχνικό έλεγχο στην Εταιρεία με ευρήματα που κρίνονται αποδεκτά από αυτήν.

  -       Κατόπιν νεότερης συμφωνίας, η STERNER STENHUS GREECE AB έχει δεσμευθεί να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που αποφασίστηκε κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας στις 02.12.2019 (η "Αύξηση"), καταβάλλοντας οποιοδήποτε ποσό δεν καλυφθεί από τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της Pasal, ακόμα και κατά ποσό μικρότερο των €10.000.000, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει μέσω της Αύξησης μετοχές της Pasal που αντιστοιχούν σε ποσοστό τουλάχιστον 55,86% του μετοχικού κεφαλαίου της Pasal (όπως αυτό θα διαμορφωθεί κατόπιν της Αύξησης).

  -       Η Εταιρεία έχει υποβάλλει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχέδιο Ενημερωτικού Δελτίου για την δημόσια προσφορά των νέων μετοχών από την Αύξηση.

  Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τις εξελίξεις της παραπάνω συναλλαγής.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021