Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Μαϊ-2020 19:01

  "Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής": Δωρεά Ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

  "Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής": Δωρεά Ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το "Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής" προχώρησε στη Δωρεά ενός ειδικού ιατρικού monitor τελευταίας τεχνολογίας για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Η δωρεά αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία KLEEMANN και το σχετικό πρόγραμμα του "Δικτύου" - "Προσφέρω στην Υγεία" -  δηλώνοντας από κοινού την προσπάθεια που πραγματοποιείται στη χώρα μας για την προστασία του ύψιστου αγαθού της Υγείας και της αξίας της ανθρώπινης ζωής.

  Το "Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής" με τη δράση του επιχειρεί να δυναμώσει το αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

  Το υπερσύγχρονο αυτό monitor παρέχει ακριβή αποτελέσματα μετρήσεων  των ζωτικών λειτουργιών περιλαμβάνοντας Μέσο όρο αρτηριακών πιέσεων, έλεγχος spot checking, εσωτερική καταγραφή δεδομένων και εξατομικευμένες ρυθμίσεις ανάλογα το ιστορικό του ασθενή. Μία συσκευή η οποία θα παρέχει στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό άμεσα αποτελέσματα με σκοπό την έγκαιρη αντιμετώπιση τυχόν περιστατικού. 

  Το "Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής" αποτελεί σύμπραξη των σημαντικότερων φορέων της πόλης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ