Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Μαϊ-2020 17:54

  Πολύπλευρη προστασία με λύσεις Backup της Veritas για οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας

  Πολύπλευρη προστασία με λύσεις Backup της Veritas για οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

  H Veritas, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του enterprise data protection και  software-defined storage, προσφέρει προϊόντα, υπηρεσίες και εργαλεία, που αποτελούν ιδανικές λύσεις στον τομέα αποθήκευσης και  ανάκτησης δεδομένων, για κάθε επιχείρηση και οργανισμό. 

  Αναβαθμίζοντας συνεχώς τις λύσεις αυτές, η Veritas ενσωμάτωσε νέες καινοτόμες τεχνολογίες για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία δίνοντας έμφαση στην ευκολία χρήσης και το προσιτό κόστος. 

  Veritas SaaS Backup

  Βασικός πυλώνας των προτεινόμενων λύσεων είναι Veritas SaaS Backup. Το "Software as a Service” είναι μια υπηρεσία προστασίας δεδομένων που βασίζεται στο cloud. Το SaaS, βελτιώνει την προσβασιμότητα, την επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία, ελαχιστοποιώντας τα γενικά έξοδα και το κόστος συντήρησης. 

  Απευθύνεται σε οργανισμούς που χρησιμοποιούν MS Office 365, MS Dynamics, Google G-Suite και  SalesForce, οι οποίοι υλοποιούν πολιτικές Recovery Point (RPO) και Recovery Time (RTO) οbjectives, με επιδίωξη το υψηλό επίπεδο προστασίας με την μέγιστη απλότητα χρήσης. Το Veritas SaaS Backup είναι η λύση δημιουργίας αντιγράφων cloud-to-cloud με ασφαλή και αυτοματοποιημένη προστασία δεδομένων σε workloads που αναπτύσσονται σε πλατφόρμες και εφαρμογές SaaS.

  Απλά, εύκολα και χωρίς προβλήματα

  Μια απλή διαδικασία ενσωμάτωσης, που συνδέει τον λογαριασμό σας σε ένα από τα προαναφερθέντα περιβάλλοντα με το Veritas SaaS Backup, σας δίνει άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή. 

  Δυνατότητες proof scale out

  Εμπιστευθείτε τη στρατηγική SaaS workload data protection για να καλύψετε τις ανάγκες οποιουδήποτε μεγέθους δεδομένων. Προσθέστε και διαχειριστείτε νέους λογαριασμούς χωρίς να απαιτούνται δαπανηρές αναβαθμίσεις σε τεχνολογία, υποδομή ή administration.

  Απολαύστε με ηρεμία, την ασφαλή και αξιόπιστη λύση προστασίας δεδομένων Αποτρέψτε τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων με αυτοματοποιημένες δυνατότητες data redundancy που δημιουργούν και διατηρούν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες. Με την κρυπτογράφηση 256-bit AES, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται τόσο κατά τη διάρκεια at-rest όσο και in-flight.


   

  Κοινή χρήση περιεχομένου

  Το Veritas SaaS Backup σάς δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε επιλεγμένα αρχεία και φακέλους με συναδέλφους ή εξωτερικούς συνεργάτες για πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες συνεργασίας. Ορίστε όρια για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα καθορισμένα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση ή να προβάλλουν εξουσιοδοτημένο περιεχόμενο.

  pin

   

  Δοκιμάστε το τώρα ή επικοινωνήστε με τους διανομείς για την ελληνική αγορά:

  Logicom - Infoquest wide

       

  Veritas Desktop & Laptop Option (DLO)

  Το Veritas Desktop & Laptop Option (DLO) είναι μια ενιαία λύση backup που καλύπτει workstations, desktops και laptops για τοπικούς ή απομακρυσμένους χρήστες, όπου και εάν αυτοί βρίσκονται. Διασφαλίζει απρόσκοπτη δημιουργία αντιγράφων μέσω δικτύου (LAN/WAN) και Internet χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση VPN ή σύνδεση σε εταιρικό δίκτυο. 

  Απευθύνεται σε οργανισμούς με υπολογιστές δικτύου, καθώς και με εξωτερικούς χρήστες και απομακρυσμένες τοποθεσίες, που επιθυμούν υπολογισμό Recovery  Point (RPO) και Recovery Time (RTO) των χρηστών, επιδιώκοντας υψηλό επίπεδο προστασίας με τη μέγιστη απλότητα χρήσης.

  Κεντρική διαχείριση: Ενιαίος πίνακας ελέγχου με γραφική απεικόνιση των λειτουργιών και εξέλιξης των αντιγράφων. Υποστηρίζει Windows, Mac, iOS, Android. 

  Αποτελεσματικό: Προσαρμόζεται βάσει συνθηκών (ταχύτητα σύνδεσης, όγκος δεδομένων) με εξελιγμένες λειτουργίες bandwidth throttling και source deduplication. 

  Συνεχής προστασία: Με το Continuous Data Protection (CDP) αντιγράφει άμεσα τις αλλαγές για RPO δευτερολέπτων υποστηρίζοντας online και incremental backup. 

  Ασφάλεια: Ενσωματωμένη κρυπτογράφηση (AES-256) και Roll-back window παρέχοντας προστασία από ransomware ή άλλες εξωτερικές απειλές. 

  Ευκολία: Δυνατότητα επαναφοράς μέσω κεντρικής κονσόλας ή αυτoεξυπηρέτησης των χρηστών μέσω GUI χωρίς την παρέμβαση των administrators. 

  Συμμόρφωση: Ενίσχυση της συμμόρφωσης του οργανισμού για τις ενέργειες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο δημιουργίας αντιγράφων των χρηστών.
   

  pin


  Δοκιμάστε το τώρα ή επικοινωνήστε με τους διανομείς για την ελληνική αγορά:

  Logicom - Infoquest wide

        

  Veritas  Backup Exec 21

  Το κορυφαίο λογισμικό backup της Veritas, αποτελεί ιδανική λύση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χωρίς όρια, με τον δικό σας τρόπο!
  Εσείς επιλέγετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, τί να αποθηκεύσετε, πού να το αποθηκεύσετε και κυρίως, πώς να το πληρώσετε. 
  Ανεξάρτητα από αυτές τις επιλογές, τα δεδομένα σας θα παραμένουν ασφαλή και διαθέσιμα σε κάθε στάδιο, είτε κατά τη δημιουργία backup στο εσωτερικό του cloud, είτε ως προς την προστασία των workloads στο cloud, είτε για το recovery των δεδομένων, σε περίπτωση καταστροφής. 

  Προστασία: Ενιαία προστασία για όλα τα δεδομένα όπου και αν βρίσκονται: on-premise, cloud, hybrid, για μικρές, μεγάλες και σύνθετες υποδομές.

  Ασφάλεια: Two factor authentication, ransomware resilience, in-flight και rest encryption (AES-256) για αποτελεσματική προστασία από εξωτερικές απειλές.

  Απόδοση: Με τεχνολογίες acceleration VM, incremental forever, change block και resilient tracking, παρέχει το γρηγορότερο backup της αγοράς.

  Αποτελεσματικότητα: Νέος αλγόριθμος Global deduplication (DD12) για ενιαία κάλυψη και ακόμη μεγαλύτερη μείωση όγκου και χρόνου του backup.

  Ευκολία: Απλό στη χρήση με δυνατότητα granular restore σε files, objects, applications, VMs και servers, με ελάχιστα κλικ.

  Συμμόρφωση: Με ενσωματωμένο GDPR guard, payment card industry και TLS 1.2 compliance, διασφαλίζει την τήρηση των κανόνων συμμόρφωσης. 

  Διαχείριση: Αναβαθμισμένο GUI με αναλυτικές πληροφορίες και στατιστικά για τις λειτουργίες Backup Exec και Office 365 Backup (διατίθεται ως SaaS).
   

  pin


  Δοκιμάστε το τώρα ή επικοινωνήστε με τους διανομείς για την ελληνική αγορά:

  Logicom - Infoquest wide

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ