Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Μαϊ-2020 17:26

  Παρατάθηκε η αίτηση συμμετοχής στην έκθεση κοσμημάτων Inhorgenta Munich 2021

  Παρατάθηκε η αίτηση συμμετοχής στην έκθεση κοσμημάτων Inhorgenta Munich 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μέχρι τις 30 Ιουνίου παρατάθηκε η αίτηση συμμετοχής Early Bird για τη Διεθνή Κλαδική Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2021, που πραγματοποιείται ετησίως στο Μόναχο από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Με την έγκαιρη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τη χαμηλότερη τιμή στην INHORGENTA MUNICH, που αποτελεί διεθνή πόλο έλξης για τον κλάδο των κοσμημάτων. Ο λόγος που οδήγησε τους διοργανωτές σε αυτή την απόφαση, ήταν να στηρίξουν τους παραγωγούς– επιχειρηματίες του κλάδου κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, εξασφαλίζοντας μια επιτυχημένη διοργάνωση για τους εκθέτες και τους επισκέπτες της.

  Η INHORGENTA MUNICH 2021 θα ανοίξει τις πύλες της από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2021, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία διοργάνωση έλαβαν μέρος 1.025 εκθέτες, ανάμεσά τους 18 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 26.000 εμπορικούς επισκέπτες από 80 χώρες.

  Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για τη συμμετοχή της στην έκθεση να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.inhorgenta.com

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ