Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Μαϊ-2020 13:15

  Καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για το άνοιγμα των καταστημάτων

  Καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για το άνοιγμα των καταστημάτων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) παρουσίασε σήμερα τη νέα του επικοινωνιακή καμπάνια, που αφορά, τόσο την στήριξη των εμπορικών καταστημάτων που επαναλειτουργούν με ασφάλεια από σήμερα, όσο και την τήρηση των κανόνων υγιεινής εκ μέρους των πολιτών που θα τα επισκεφθούν. 

  Με κεντρικό μήνυμα "Χωρίς παραφωνίες, πάμε για νέες επιτυχίες!", η εν λόγω καμπάνια πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και θα "τρέξει" τόσο στα παραδοσιακά μέσα, ραδιόφωνο και τηλεόραση, όσο και στα ψηφιακά, διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τη συνολική επικοινωνιακή στρατηγική, τη δημιουργική ιδέα και την επιμέλεια του τηλεοπτικού πλάνου προβολής ανέλαβε η IRA Media, ενώ η παραγωγή πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ARTECNIKO.  Στο σχετικό spot πρωταγωνιστεί ο διακεκριμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ΕΣΑ και επιπλέον παραχώρησε τα δικαιώματα γνωστής μουσικής του επιτυχίας για τη μουσική επένδυση της καμπάνιας.

  Ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε σχετικά: "Η δημιουργία του συγκεκριμένου κοινωνικού μηνύματος αποτελεί κατάθεση ψυχής περισσοτέρων από τριάντα εξαιρετικών επαγγελματιών, οι οποίοι αφιλοκερδώς έθεσαν δημιουργικότητα και την πείρα τους στην υπηρεσία του ΕΣΑ. Εκ μέρους του εμπορικού κόσμου της πόλης τούς ευχαριστώ, καθέναν ξεχωριστά, διότι στάθηκαν αδιαπραγμάτευτα στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, που επλήγησαν σκληρά το τελευταίο διάστημα. Τα καταστήματα είναι πλέον ανοιχτά και μας περιμένουν όλους, βάζοντας πάνω απ΄ όλα την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων, τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες που έχει θέσει η Πολιτεία".

  Ο Χάρης Λαούδης, CEO της Ira Media σημειώνει: "Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι απαραίτητη η συστράτευση όλων μας. Με χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών,  θέλοντας να στηρίξουμε ουσιαστικά το εγχώριο εμπόριο στην προσπάθεια ανάταξής του από αυτή την κρίση. Είμαστε περήφανοι που συμβάλαμε με τον τρόπο μας στην επανεκκίνηση της αγοράς της πρωτεύουσας και θα επιστρατεύσουμε όλα τα προηγμένα εργαλεία και την τεχνογνωσία μας ώστε το κοινωνικό μήνυμα του Ε.Σ.Α. να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση".
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ