Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 27-Απρ-2020 15:02

  Πλαίσιο: Δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών

  Πλαίσιο: Δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών προχωρά το Πλαίσιο. Στην πρωτοβουλία αυτή του Πλαισίου, πρωταγωνιστούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, που στελεχώνουν την εθελοντική ομάδα #plai_sou. Με την ευχή να πέσουν σύντομα οι μάσκες προστασίας, οι πάνω από 300 εθελοντές της ομάδας αναλαμβάνουν ξανά δράση.

  Έτσι, σε λίγες μέρες μαθητές από τον Άη Στράτη, τα Κουφονήσια, τις Οινούσσες, τη Νίσυρο, τους Λειψούς, τους Φούρνους, τη Χρυσοβίτσα, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας θα έχουν το δικό τους tablet ώστε να μπορούν να παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματα με τη μέθοδο της τηλεδιδασκαλίας. Τα tablet αυτά -δωρεά του Πλαισίου στο υπουργείο Παιδείας- θα καλύψουν τις ανάγκες 87 σχολείων σε ακριτικές -και όχι μόνο- περιοχές.

  Παράλληλα, οι πρωτοβουλίες της εταιρείας και των εθελοντών της δεν σταματούν εκεί. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα #plai_sou ανέλαβε να στηρίξει και μια ακόμα πραγματικά ευάλωτη κοινωνική ομάδα, αυτή των αστέγων. Οι άνθρωποι αυτοί, τη στιγμή που όλοι "μένουμε σπίτι" δεν έχουν εστία για να προστατευθούν. Έτσι, το Πλαίσιο προχώρησε στην αγορά συνδρομών του περιοδικού "Σχεδία" ώστε να στηρίξει οικονομικά τους πωλητές δρόμου.

  Τέλος, η εταιρεία ανταποκρίθηκε στο γενικό κάλεσμα του Γηροκομείου Αθηνών, παρέχοντας προϊόντα καθαρισμού για να απολυμανθούν οι χώροι του και να αισθάνονται πιο ασφαλείς οι φιλοξενούμενοί του.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ