Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Απρ-2020 12:56

  e-αγορές σε Πλάκα και Μοναστηράκι μέσω εικονικής πραγματικότητας

  e-αγορές σε Πλάκα και Μοναστηράκι μέσω εικονικής πραγματικότητας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση

  Ήδη 20 επιχειρήσεις από την Πλάκα και το Μοναστηράκι συμμετέχουν στην πλατφόρμα Virtual Walk through powerd by VitrinaBox, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Μέσω αυτής της εφαρμογής οι εν δυνάμει καταναλωτές μπορούν να περιηγηθούν εικονικά στα φυσικά καταστήματα και να προχωρήσουν σε ηλεκτρονικές αγορές.

  Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, εμφανίζονται προϊόντα ή πληροφορίες με σήμανση (tags), τα οποία, ο καταναλωτής εάν επιλέξει μπορεί να μεταφερθεί στη σχετική προϊοντική σελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εκάστοτε επιχείρησης για αγορά.

  Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το "panorama" (πανοραμικές εικόνες στα σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή το "timeline" όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης (tags), όπως προϊόντα, προωθητικές ενέργειες κ.α. σε μια οθόνη. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής και "επίσκεψης" σε συγκεκριμένους χώρους που κάνουν την περιήγηση ακόμα πιο γρήγορη και με περισσότερες επιλογές.

  Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη, ανεξαρτήτου συσκευής ή browser και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής ή χρήσης ειδικού εξοπλισμού, να περιηγηθεί σε συνεχή ροή, εύκολα και γρήγορα στο φυσικό χώρο του καταστήματος.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ