Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Απρ-2020 14:06

  Η INTERTRANS στηρίζει το ΕΣΥ στη μάχη κατά του Covid-19

  Η INTERTRANS στηρίζει το ΕΣΥ στη μάχη κατά του Covid-19
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης δημιουργήθηκε από το Nettetal της Γερμανίας έως τη Θεσσαλονίκη, για να φτάσει ένα φορτηγό της INTERTRANS με νοσοκομειακά κρεβάτια και προστατευτικό υλικό για υγειονομικό προσωπικό στη συμπρωτεύουσα και από εκεί να διανεμηθεί σε Νοσοκομεία της Ελλάδας. 

  Η INTERTRANS φρόντισε αφιλοκερδώς να φτάσει το φορτίο στον προορισμό του, σε συνεργασία με τον ανταποκριτή της KLG EUROPE.

  Τη δωρεά των υλικών τα οποία προορίζονται για το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – Άγιος Παύλος, το Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και το Κέντρο Υγείας Ροδοπόλεως, έκανε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Human Plus e.V.

  Όπως δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τσακίρης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας INTERTRANS, "στόχος της εταιρίας μας ήταν, με αυτή την συμβολική κίνηση να στηρίξουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας, που με πραγματική αυταπάρνηση δίνουν, καθημερινά, μια σκληρή μάχη, σώζοντας τις ζωές συμπολιτών μας που προσβλήθηκαν από τον Covid-19".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ