Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Απρ-2020 13:23

  Ολοκληρώθηκε το deal μεταξύ Ηowden και Matrix

  Ολοκληρώθηκε το deal μεταξύ Ηowden και Matrix
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ολοκληρώθηκε η συνένωση των ομίλων Howden Broking Group (Howden), και Insurance and Reinsurance Brokers (MATRIX) με τη δημιουργία της Howden Matrix, μεσιτικής εταιρείας σε εύρος δραστηριότητας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η σημερινή ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συνένωσης μεταξύ των Ομίλων Ηowden και ΜΑΤRIX έρχεται σε συνέχεια της περσινής στρατηγικής συμμαχίας τους που είχε ως αποτέλεσμα την εξαγορά της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Μεσίτες Α.Ε., θυγατρικής ασφαλιστικής διαμεσολάβησης της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

  O κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, θα συνεχίσει τη θητεία του ως CEO, ενώ η MATRIX θα ενταχθεί διοικητικά στην Περιφέρεια Μεσογείου της Howden (Mediterranean Region) με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Danny Sever, ενώ η μετονομασία σε Howden – Matrix  θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2020.

  Για το deal ο José Manuel González, CEO του Howden Broking Group, σχολίασε: "Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία, τόσο για τους δυο οργανισμούς, αλλά κυρίως για τους πελάτες μας. Η συνένωση με την MATRIX, την ηγετική ανεξάρτητη μεσιτική στην Ελλάδα και στην Κύπρο, είναι απολύτως ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική μας και με την υπόσχεση που έχουμε δώσει σε όσους μας εμπιστεύονται: να παρέχουμε κορυφαίας εξειδίκευσης υπηρεσίες, σε όποιο σημείο του πλανήτη τις χρειάζονται." Ο κ. Danny Sever, CEO, της Howden Mediterranean Region, υπογράμμισε: "Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί την αποκορύφωση μιας μακροχρόνιας και αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών, μια στρατηγική κίνηση που έρχεται να ενισχύσει την προσήλωσή μας στην ανάπτυξη των εργασιών σε αυτή τη σημαντική περιοχή."

  Ο κ. Gerry Tighe, διευθυντικό και ιδρυτικό στέλεχος της ΜΑΤRIX, τόνισε: "Η ένταξή μας στην οικογένεια της Howden αποτελεί μια δυναμική εξέλιξη για τους πελάτες μας, σε επίπεδο διεθνούς εξειδίκευσης και οικονομικής ισχύος, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να τους εξυπηρετήσουμε, με τα ίδια ποιοτικά standards, σε όλο σχεδόν τον πλανήτη. Συγχρόνως, η φιλοσοφία της Howden ταυτίζεται με τη δική μας: θεωρούμε τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους μετόχους μας, ως μέλη της οικογένειάς μας". 

  Από την πλευρά του κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO της MATRIX, προσέθεσε: "Η ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής συμφωνίας, και μάλιστα εν μέσω μιας δύσκολης για τα διεθνή δεδομένα συγκυρίας, αποδεικνύει έμπρακτα τις κοινές προτεραιότητες, την αφοσίωση και κυρίως τις αξίες που χαρακτηρίζουν τόσο την ΜΑΤRIX, όσο και την Howden. Είμαι πραγματικά ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από αυτή την συνένωση, που μπόρεσε να υλοποιηθεί απερίσπαστα και λόγω της κυβερνητικής πολιτικής, η οποία αποτελεί εγγύηση σταθερότητας και αναπτυξιακής πορείας για τη χώρα". 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ