Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Απρ-2020 13:46

  Δωρεάν φιλοξενία σε προσωπικό του τομέα υγείας προσφέρει η Holihouse

  Δωρεάν φιλοξενία σε προσωπικό του τομέα υγείας προσφέρει η Holihouse
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, η Holihouse, εταιρεία προώθησης και διαχείρισης bnb για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις, συνδράμει στη στήριξη του κοινωνικού συνόλου, και ιδιαίτερα του προσωπικού υγείας της χώρας. 

  Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι επαγγελματίες υγείας ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου μετάδοσης του ιού, και πολλοί από αυτούς αναγκάζονται να γυρίσουν στα σπίτια τους διαμένοντας σε πολλές περιπτώσεις με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. 

  Στηρίζοντας λοιπόν το προσωπικό υγείας, η Holihouse παρέχει δωρεάν φιλοξενία σε όποιον το έχει ανάγκη, σε όλη τη χώρα.

  "Στη Holihouse, βασιζόμενοι στις υπάρχουσες υποδομές μας, δημιουργήσαμε μια online πλατφόρμα για την εύρεση καταλυμάτων που διατίθενται για τη φιλοξενία προσωπικού υγείας, άμεσα και εντελώς δωρεάν. Εκτός από τα ήδη διαθέσιμα σπίτια μας, ο καθένας μπορεί να συνδράμει σε αυτή τη προσπάθεια προσφέροντας το δικό του σπίτι για τη φιλοξενία προσωπικού υγείας”, αναφέρει η εταιρεία. 

  Στο www.holihouse.gr/covid-19/ ο καθένας μπορεί να συνδράμει προσφέροντας φιλοξενία, ενώ το προσωπικό υγείας μπορεί να καταθέσει αιτήσεις για δωρεάν διαμονή σε όλη τη χώρα!

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ