Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Απρ-2020 11:22

  Αναστέλλει τη λειτουργία της η "Χαλυβουργία Ελλάδος"

  Αναστέλλει τη λειτουργία της η "Χαλυβουργία Ελλάδος"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13:29

  Μία ακόμη μεγάλη βιομηχανική μονάδα στην περιοχή του Βόλου αναστέλλει από σήμερα τη λειτουργία της και θέτει το προσωπικό της σε διαθεσιμότητα για τουλάχιστον ένα μήνα.

  Η "Χαλυβουργία Ελλάδος" ενημέρωσε τους 300 περίπου εργαζόμενους της εταιρείας ότι από σήμερα αναστέλλει τη λειτουργία της, λόγω έλλειψης πρώτων υλών και μείωσης των παραγγελιών. Τα 300 άτομα που εργάζονται στην "Χαλυβουργία Ελλάδος", τόσο στην μονάδα στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου όσο και στο εργοστάσιο-υψικάμινο στην Β' ΒΙΠΕ Βόλου, εντάσσονται στα μέτρα ενίσχυσης της κυβέρνησης.

  Η εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια Μάνεση, ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι θα καταβληθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, τα χρήματα που αναλογούν στο δώρο του Πάσχα, αλλά και διατακτική 200 ευρώ.

  Η "Χαλυβουργία Ελλάδος" είναι η δεύτερη μεγάλη Χαλυβουργία στην περιοχή του Βόλου που, μετά την "SOVEL", μηδενίζει την παραγωγική της διαδικασία και θέτει σε διαθεσιμότητα το προσωπικό της.

  Προσωρινή η αναστολή της λειτουργίας, αναφέρουν πηγές της εταιρείας

  Προσωρινή χαρακτηρίζεται από πηγές της Χαλυβουργίας Ελλάδος, η αναστολή λειτουργίας που αποφασίστηκε υπό το βάρος της υγειονομικής κρίσης του COVID-19 στην Ελλάδα αλλά και τις ξένες αγορές, που η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της.

  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές της εταιρείας, "λόγω της σημαντικής μείωσης της οικοδομικής δραστηριότητας που έχει επιφέρει η υγειονομική κρίση του COVID-19 στην Ελλάδα, αλλά και κυρίως στις ξένες αγορές που η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της, η Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε. αναστέλλει προσωρινά από τις 14/4/20 την παραγωγή στα εργοστάσιά της”. 

  Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι κατά το εν λόγω διάστημα, τα τμήματα διακίνησης εμπορευμάτων και παραλαβών προμηθειών θα λειτουργούν κανονικά, εξασφαλίζοντας την ομαλή επανεκκίνηση των εργοστασίων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ