Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Απρ-2020 19:15

  Επιδοτούμενη κατάρτιση από την PwC Academy

  Επιδοτούμενη κατάρτιση από την PwC Academy
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

  H PwC Academy συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης επιστημονικών κλάδων που πλήττονται από τον COVID-19


  Στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, σημαντική ανάγκη αποτελεί η λεπτομερής και εις βάθος γνώση των επιχειρηματικών διαδικασιών καθώς επίσης και η άμεση προσαρμογή στις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

  H κατάσταση που βιώνουμε μας γεμίζει αβεβαιότητα, βάζει σε παύση την δραστηριότητά μας και ανατρέπει τα επαγγελματικά μας σχέδια. Αυτό δε σημαίνει ότι μένουμε άπραγοι και απαθείς. Η αυριανή μέρα θα βρει την αγορά εργασίας προσωπικού υψηλής κατάρτισης ακόμα πιο ανταγωνιστική. Αρκεί να θέσουμε ως στόχο να ανεβάσουμε το επίπεδο της κατάρτισής μας και να εμπλουτίσουμε το βιογραφικό μας. Και τη στιγμή της ολικής επανεκκίνησης, να είμαστε πανέτοιμοι και πιο δυνατοί. 

  Έχουμε επίσης την ευκαιρία να το καταφέρουμε, με την καθοδήγηση των κορυφαίων. Η ακαδημία της PwC, είναι εκπαιδευτικός φορέας σε 37 χώρες και έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1996. Διαθέτει όχι μόνο το "βαρύ" όνομα μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, συμβουλευτικών  και φορολογικών υπηρεσιών στον κόσμο, αλλά και υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο σε σχέση με το διεθνές επιχειρείν όσο και με την πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς. Αποστολή της είναι να αναζητεί και να προσφέρει σύγχρονα εργαλεία και τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους επιμόρφωσης, με σκοπό να παρέχει καθολική επαγγελματική υποστήριξη. Στις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης απαντά μέσα από μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης προσωπικού. Περισσότερες από 800 εταιρείες έχουν εμπιστευτεί την PwCAcademy για την εκπαίδευση των στελεχών τους, πάνω από 12,000 συμμετέχοντες έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, ενώ στην Ελλάδα αποτελεί πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ).

  ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ, ΕΓΚΥΡΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

  Η PwCAcademy συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με Πιστοποίηση για Επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες, πληττόμενους από τον COVID-19 και οι οποίοι εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή, η δράση θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγής κατάρτισης (trainingvoucher) και οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν το χορηγούμενο επίδομα των 600 ευρώ.

  Συγκεκριμένα το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Δικηγόρους (ελεύθερους επαγγελματίες, έμμισθους ή και ασκούμενους), συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές.
  • Γιατρούς ανεξαρτήτως ειδικότητας.
  • Ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου
  • Εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων
  • Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων.
  • Οικονομολόγους / Λογιστές κάθε τάξεως.

  Αν ανήκετε σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες, μπορείτε να ενταχθείτε στο επιδοτούμενο πρόγραμμα στήριξης για επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες, να παρακολουθήσετε το on-line πρόγραμμα κατάρτισης από την PwCAcademy και να αποκτήσετε συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Σημαντικό είναι επίσης να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα συνοδεύεται και υποστηρίζεται από σύστημα πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα αποκομίσετε, διασφαλίζοντας την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων σας. 

  Δηλώστε τώρα συμμετοχή εδώ ή επικοινωνήστε με την PwCAcademyστα τηλ.  210 6874559, 2108114205 , 2108114186 , 2108114175


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ