Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Απρ-2020 14:18

  Δωρεάν παροχή γευμάτων σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών για δύο μήνες από την Μπάρμπα Στάθης

  Δωρεάν παροχή γευμάτων σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών για δύο μήνες από την Μπάρμπα Στάθης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την πλήρη παροχή σίτισης 140 ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών διασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής, από τα μέσα της Μεγάλης εβδομάδας και για δύο μήνες, αξιοποιώντας προσφορά της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ.

  Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο προέδρος του ΔΣ του Γηροκομείου, Ζώης Κολιός, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, η οποία ανέλαβε την πλήρη παροχή της σίτισης με μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, πλήρως προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

  "Η Περιφέρεια αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων",, ανέφερε ο κ. Πατούλης και ευχαρίστησε την εταιρεία, που με την προσφορά της ενισχύσει τον κοινό αγώνα "να αναπτύξουμε ένα δίχτυ προστασίας για τον ευάλωτο πληθυσμό". "Σε αυτήν τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη από όλους μας. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια, όλοι μαζί δίνουμε τον κοινό αγώνα", πρόσθεσε.

  Σημειώνεται, ότι το προηγούμενο διάστημα η Περιφέρεια Αττικής είχε παραδώσει τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο Αθηνών. Επίσης, μετά από ενέργειες του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του ΙΣΑ, μετέβη στο Γηροκομείο ομάδα γιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι προκειμένου να παράσχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ