Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Απρ-2020 13:10

  Air Liquide Hellas: Συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

  Air Liquide Hellas: Συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα συμβάλλει η Air Liquide Hellas. Ηγέτης στον κλάδο, ο όμιλος έχει αυξήσει την παραγωγή βασικών ιατρικών αερίων όπως το οξυγόνο για την προμήθεια των νοσοκομείων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην κατ’ οίκον αναπνευστική υποστήριξη ασθενών μέσω της θυγατρικής της VitalAire Hellas. Επιπλέον, για να αντιμετωπίσει τη ζήτηση, η εταιρία προσφέρει κρυογονική δεξαμενή 3.000 λίτρων και το απαιτούμενο ιατρικό οξυγόνο για τις μονάδες εντατικής θεραπείας του Νέου Γενικού Νοσοκομείου της Χαλκίδας.

  Από τα αρχικά κιόλας στάδια της επιδημίας, η Air Liquide Hellas ενεργοποίησε το πρόγραμμα Διασφάλισης της Επιχειρησιακής Συνέχειας της λειτουργίας της, ενώ παράλληλα ενίσχυσε τις δυνατότητες παραγωγής ιατρικού αερίου προκειμένου να καλύψει την τρέχουσα ζήτηση. Πέρα από την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατόν επάρκειας των μονάδων αποθήκευσης υγρού ιατρικού οξυγόνου σε χώρους νοσοκομείων, η εταιρία αυξάνει επίσης τις ανάγκες αποθήκευσης όπου είναι απαραίτητο.

  Στο Νέο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, η Air Liquide εγκατέστησε μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες κρυογονική δεξαμενή σχεδόν 3.000 λίτρων και εξασφάλισε ιατρικό οξυγόνο για την άμεση λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η Air Liquide Hellas θα αναλάβει το κόστος του ιατρικού οξυγόνου που θα χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη δεξαμενή καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς και το κόστος της εγκατάστασης.

  Με παρουσία στην Ελλάδα από το 1909, η Air Liquide Hellas είναι ηγέτιδα στην προμήθεια αερίων, τεχνολογιών και υπηρεσιών για τον κλάδο της βιομηχανίας και της ιατρικής περίθαλψης, ενώ παράλληλα, μέσω της θυγατρικής της VitalAire Hellas παρέχει σε ασθενείς συστήματα για την αναπνευστική υγεία και υπηρεσίες φροντίδας υγείας στο σπίτι στους τομείς της οξυγονοθεραπείας, υπνικής άπνοιας και μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.

  Ο Dmitry Ermolov, Γενικός Διευθυντής της Air Liquide Hellas αναφέρει: "Σήμερα η ελληνική κοινωνία και οικονομία βρίσκονται ενώπιον μιας πρωτοφανούς πρόκλησης η οποία πιστεύουμε ότι μόνο συλλογικά μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη δωρεά να διευκολύνει το σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή".
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ