Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 01-Απρ-2020 17:09

  Γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση ασφαλισμένων, χωρίς φυσική παρουσία από την Generali

  Γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση ασφαλισμένων, χωρίς φυσική παρουσία από την Generali
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη δυνατότητα να συνεχίσουν να εξυπηρετούν γρήγορα και εύκολα τους ασφαλισμένους, ακόμη και χωρίς τη φυσική τους παρουσίας, προσφέρει η ασφαλιστική εταιρεία Generali στους συνεργάτες της.

  Η εταιρεία, έχει ψηφιοποιήσει την πλειονότητα των ενεργειών που σχετίζονται τόσο με τη διαδικασία ασφάλισης όσο και με την ενεργοποίηση των ασφαλιστικών καλύψεων για τους πελάτες.

  Όπως τονίζει ο Γιώργος Ζερβουδάκης, διευθυντής Πωλήσεων, της Generali: "Κερδίσαμε το στοίχημα της απρόσκοπτης λειτουργίας μας, ακόμη και στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας που αντιμετωπίζουμε. Εξάλλου, αυτός είναι και ο ρόλος της ασφάλισης, να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους τις πιο δύσκολες στιγμές και να προβλέπει για την προστασία τους. Αυτήν την υπόσχεση την κάνουμε πράξη καθημερινά, με τη διασφάλιση της συνέχισης των εργασιών μας, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες πελάτες και συνεργάτες μας".

  Συγκεκριμένα, χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία, ο ασφαλιστικός σύμβουλος έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει τον πελάτη μέσα από το e-γραφείο που του προσφέρει το ψηφιακό περιβάλλον του OneView. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα μπορεί από ένα μόνο σημείο να ολοκληρώσει πολλαπλές εργασίες, εξυπηρετώντας το σύνολο των πελατών του.

  Συγκεκριμένα, έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης, την οποία με λίγα, απλά βήματα ο πελάτης υπογράφει με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσω της υπηρεσίας e-sign.

  Η εκτίμηση της υγείας του πελάτη πραγματοποιείται τηλεφωνικά μέσω της αναβαθμισμένης διαδικασίας του Tele Health και ο συνεργάτης μπορεί να υποβάλλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που ενδεχομένως απαιτούνται για την ασφάλιση του πελάτη, μέσω της ενοποιημένης πλατφόρμας OneView. Στη συνέχεια, ο πελάτης λαμβάνει στο mail το e-ασφαλιστήριο, από το οποίο μπορεί να κατεβάσει και να αποθηκεύσει όλα τα αρχεία που αφορούν στην ασφάλισή του. Όλα αυτά διασφαλίζονται μέσω μιας end-to-end διαδικασίας, από το tablet, το κινητό ή τον υπολογιστή του συνεργάτη, από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται.

  Οn line αποστολή και εξυπηρέτηση αιτημάτων

  Ψηφιακά μπορούν να σταλούν και τα αιτήματα αποζημίωσης των ασφαλισμένων, τόσο μέσω της πλατφόρμας OneView, όσο και του portal πελατών MyGenerali. Μέσω των παραπάνω εργαλείων, τόσο ο ασφαλιστικός σύμβουλος όσο και ο ασφαλισμένος παρακολουθούν online την πορεία των αιτημάτων τους, και ολοκληρώνουν πιο άμεσα και εύκολα την αποστολή των εγγράφων και των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την ταχύτερη διεκπεραίωσή τους.

  Οnline και με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο πραγματοποιούνται κι όλες οι συναλλαγές (πληρωμές, εξοφλήσεις, αποζημιώσεις), με πρόσβαση στο ιστορικό των κινήσεων, τόσο για τους πελάτες όσο και για τους συνεργάτες της Generali.

  "Μένουμε Σπίτι. Μένουμε συνδεδεμένοι και πάντα στην υπηρεσίας σας, είναι το μήνυμα που στέλνουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες μας, καθώς είμαστε η μοναδική ίσως εταιρεία που διαθέτει την ψηφιακή τεχνολογία και τις διαδικασίες, ώστε να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση" συμπληρώνει ο κ. Ζερβουδάκης.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ