Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Μαρ-2020 10:42

  ΑΒ Βασιλόπουλος: Συνεργασία με Speedex

  ΑΒ Βασιλόπουλος: Συνεργασία με Speedex
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε συνεργασία με τη Speedex προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος. Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία "εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με τη SPEEDEX και ενισχύουμε την υπηρεσία της "παράδοσης στο σπίτι”. Η υπηρεσία αφορά αγορές που πραγματοποιούν οι καταναλωτές από το κατάστημα. Η ενισχυμένη υπηρεσία για "παράδοση στο σπίτι" ξεκινάει σήμερα και θα εφαρμοστεί σε 129 καταστήματα ΑΒ στην Αττική.

  Και συνεχίζει η εταιρεία: "Έτσι, για τις αγορές που εσείς πραγματοποιείτε από Δευτέρα έως και Σάββατο μέχρι τις 17:30 – 18:00, σε ένα από τα καταστήματα ΑΒ, στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, η SPEEDEX αναλαμβάνει την "παράδοση στο σπίτι", ανάλογα με το πλήθος των αποστολών, έως τις 20:30 της ίδιας ημέρας (Διαστήματα Παράδοσης: 08:30-11:30, 11:30-14:30, 14:30-17:30, 17:30-20:30).

  Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα, είμαστε όλοι εδώ για εσάς, με "λύσεις" για τη δική σας καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση".

  Παράλληλα, υπογραμμίζει πως "ττην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα. Καθημερινά".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ