Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 24-Μαρ-2020 12:00

  Ν. Ζαρκαλής: Καθήκον μας να προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία και οικονομία

  Ν. Ζαρκαλής: Καθήκον μας να προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία και οικονομία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ανάγκη να τεθούν η προστασία των ανθρώπων και η απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας ως υπέρτατες προτεραιότητες στην κρίσιμη αυτή περίοδο σημειώνει ο Νάσος Ζαρκαλής, επικεφαλής της WIND Ελλάς, σε επιστολή του προς τους συνδρομητές της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας.

  Στην επιστολή του ο Ν. Ζαρκαλής αναφέρει πως η WIND συμμετέχει με όλες της δυνάμεις της στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, εκφράζοντας "το βαθύ αίσθημα ευθύνης όλων μας στη WIND απέναντί σας, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές". Παράλληλα, αναφέρει πως σε αυτές τις συνθήκες, η WIND θέτει την προστασία των ανθρώπων και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας ως υπέρτατες προτεραιότητες, στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR, με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

  Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες που έχουν πλέον διαμορφωθεί και γίνεται γνωστό πως για το επόμενο κρίσιμο διάστημα των 30 ημερών και για όλους τους συνδρομητές της WIND –ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις– η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες δεδομένων. Ειδικά για τους συνδρομητές της στις σκληρά δοκιμαζόμενες Ιταλία και Ισπανία, οι υπηρεσίες φωνής και δεδομένων θα είναι δωρεάν. Παράλληλα, η εταιρεία φροντίζει με τις ψηφιακές εφαρμογές της (myWIND, myF2G, myQ) η διαχείριση των συνδέσεων και η πληρωμή των λογαριασμών να πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα από το σπίτι. Ακόμη, για τις επείγουσες ανάγκες των πελατών της, τα καταστήματά μας παραμένουν ανοιχτά με μειωμένο ωράριο (09:00–15:00) και ενισχυμένα μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες. Επίσης, αναπτύχθηκε και προσφέρεται δωρεάν ειδική εφαρμογή τηλε-διασκέψεων, στηρίζοντας τη συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων, όπως και δωρεάν πρόσβαση στην πύλη συναλλαγών gov.gr του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

  Σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια των εργαζομένων της εταιρείας, ο κ. Ζαρκαλής αναφέρει πως εξαρχής, όταν το ενδεχόμενο άμεσης εξάπλωσης της πανδημίας ήταν πλέον ορατό στη χώρα μας, η WIND ήταν από τις πρώτες εταιρίες που εφάρμοσαν ένα εξειδικευμένο σχέδιο διαχείρισης της κρίσης. "Λάβαμε άμεσα και αυστηρά μέτρα προστασίας για τους περίπου 1.000 εργαζομένους μας και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε συνέχεια στο πλευρό τους. Από τις 3 Μαρτίου το 50% των εργαζομένων μας ήδη εργαζόταν από το σπίτι, ενώ στις 16 Μαρτίου το ποσοστό ήταν άνω του 95%. Εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για τους ανθρώπους μας στα τεχνικά τμήματα που εξακολουθούν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας. Περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών δουλεύουν από τα σπίτια τους σε ποσοστό που αγγίζει το 100% χάρη στα εξελιγμένα συστήματα που έχουν στη διάθεσή τους", σημειώνεται στην επιστολή.

  "Όλες και όλοι εμείς στη WIND δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα την οικογένεια. Τις ευπαθείς ομάδες. Τους επαγγελματίες. Τις επιχειρήσεις. Τον κάθε έναν ξεχωριστά. Δικό μας καθήκον είναι να προσφέρουμε την πιο κρίσιμη από ποτέ βοήθεια στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Ευχή όλων μας είναι η παγκόσμια και η εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας να έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα. Έως τότε, είμαστε πάντα σε επαφή, χωρίς να χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή", καταλήγει ο κ. Ζαρκαλής.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  09:29 01/04

  Η πανδημία εκτόξευσε τη χρήση του Zoom παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα

  Ανησυχίες κατά πόσο είναι ασφαλές για τους χρήστες.

  19:31 30/03

  Ο κορονοϊός εκτόξευσε κατά 220% τις κλήσεις μέσω Skype

  Την πλατφόρμα επικοινωνίας αυτή τη χρησιμοποιούν περί τα 40 εκατ. άνθρωποι.

  17:32 30/03

  Συμβουλές από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για ασφαλή εργασία από το σπίτι

  Απαιτείται αυξημένη προσοχή στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των οικιακών δικτύων και του σχετικού εξοπλισμού.

  15:10 30/03

  Facebook: Δωρίζει 100 εκατ. δολ. για να στηρίξει τα ΜΜΕ που χάνουν διαφημίσεις

  H Facebook δεσμεύεται να δωρίσει 100 εκατ. δολάρια αλλά και να δαπανήσει κεφάλαια για διαφημίσεις για να βοηθήσει δοκιμαζόμενα ΜΜΕ να αντιμετωπίσουν το οικονομικό χτύπημα από την εξάπλωση του...

  17:46 26/03

  Online εργαλεία για τις επιχειρήσεις!

  Κλείστε ραντεβού, συνεργαστείτε με την ομάδα σας, ζητήστε τη γνώμη των πελατών σας και ικανοποιήστε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας άμεσα, με μικρό ή καθόλου κόστος, μέσω Internet.

  07:57 26/03

  Στενεύουν τα περιθώρια για το 5G – Ετοιμάζονται οι πάροχοι

  Νέα παράταση για ένα μήνα πήρε η διαβούλευση της ΕΕΤΤ.

  13:43 24/03

  Σε ανάπτυξη δικτύου 5G προχωρά η COSMOTE σε συνεργασία με την Ericsson

  Η εμπορική διάθεση υπηρεσιών 5G θα ξεκινήσει από την COSMOTE εντός του 2021.

  12:37 24/03

  Vodafone: Σχέδιο έξι σημείων και νέες πρωτοβουλίες για οικονομία και πολίτες

  Τι αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης.

  09:37 24/03

  Οι τεχνολογικοί γίγαντες μπορεί να βγουν ακόμη πιο δυνατοί από την κρίση του κορονοϊού

  Μπορεί η υπόλοιπη οικονομία διεθνώς να ζορίζεται λόγω της κρίσης του κορονοϊού, αλλά ο τεχνολογικός τομέας έχει μεγάλες προσδοκίες.

  22:38 23/03

  Twitter: Αποσύρει το guidance, περιμένει ζημιές το α’ τρίμηνο

  Προειδοποίησε ότι περιμένει να εμφανίσει λειτουργικές ζημιές το πρώτο τρίμηνο και μικρή πτώση εσόδων.

  09:05 23/03

  Facebook και Instagram θα κατεβάσoυν την ποιότητα των βίντεο τους στην Ευρώπη λόγω κορονοϊού

  To Facebook θα υποβαθμίσει την ποιότητα του βίντεo streaming τόσο στη δική του πλατφόρμα όσο και σε εκείνη του θυγατρικού Instagram στην Ευρώπη, ανταποκρινόμενο στην έκκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής...

  07:44 23/03

  Κίνα: Κατασκευή 15.000 σταθμών βάσης τεχνολογίας 5G μέχρι το τέλος του χρόνου στην επαρχία Χεμπέι

  H επαρχία Χεμπέι στα βόρεια της Κίνας θα κατασκευάσει 15.000 σταθμούς βάσης τεχνολογίας 5G μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε να επιταχυνθεί η κατασκευή του δικτύου 5G, όπως δήλωσαν οι τοπικές αρχές.

  09:03 20/03

  Οι παροχές των εταιρειών τηλεπικοινωνιών για όσο "μένουμε σπίτι"

  Επιπλέον χρόνος ομιλίας, data και πρόσβαση σε περιεχόμενο.

  11:29 19/03

  Η τηλεργασία λόγω κορονοϊού αρχίζει να "ζορίζει" τα ευρυζωνικά δίκτυα

  Αλλά και να ανοίγει νέες ευκαιρίες για τους χάκερς.