Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Μαρ-2020 10:23

  Δωρεάν χρήση της πλατφόρμας Classter για όλους τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς μέχρι τις 31.05 για έως 150 μαθητές

  Δωρεάν χρήση της πλατφόρμας Classter για όλους τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς μέχρι τις 31.05 για έως 150 μαθητές
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην Classter  πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για την εκπαιδευτική κοινότητα, ανεξάρτητα από την επιτακτική ανάγκη χρήσης εργαλείων εξ’ αποστάσεως μάθησης που ήλθε στο προσκήνιο λόγω της παρούσας κρίσης δημόσιας υγείας.

  Η ομάδα της Classter, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα που έχει επιβάλει η Ελληνική Κυβέρνηση και λειτουργώντας εξ ’ολοκλήρου με εξ ‘αποστάσεως εργασία, παρέχει ήδη από την αρχή της κρίσης λύσεις τηλε-εκπαίδευσης στο σύνολο σχεδόν των πελατών μας, βοηθώντας τους να συνεχίσουν το εκπαιδευτικό τους έργο μετά την απόφαση κλεισίματος των εκπαιδευτικών δομών και χωρίς να είναι ξεκάθαρο πότε αυτές θα επαναλειτουργήσουν.

  H εκτεταμένη λειτουργικότητα της πλατφόρμας Classter δίνει τη δυνατότητα για την δημιουργία ενός διαδραστικού περιβάλλοντος μάθησης (blended learning) όπου οι δάσκαλοι μπορούν πέρα από την online επικοινωνία να αναθέσουν εργασίες και τεστ στους μαθητές και να τους παρέχουν εκπαιδευτικό υλικό, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την ύλη του ωρολογίου προγράμματος διδασκαλίας. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με πλατφόρμες τηλε-επικοινωνίας όπως Microsoft Teams, Google Hangouts, WebEx κλπ.

  Έχοντας προστατεύσει την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων μας (στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό) και έχοντας διασφαλίσει την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στους υπάρχοντες πελάτες μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την χρήση της πλατφόρμας Classter ΔΩΡΕΑΝ σε εκπαιδευτικές δομές, ιδιωτικές και δημόσιες, για έως 150 μαθητές μέχρι την 31.05. Η χρήση της πλατφόρμας Classter μπορεί να γίνει συνδυαστικά με προγράμματα video-conference που παρέχουν επίσης δωρεάν πλάνα χρήσης (ενδεικτικά MS Teams for Education, Zoom) έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον τηλε-εκπαίδευσης.

  Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί μπορούν να δουν αναλυτικά την διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού και να κάνουν χρήση της πλατφόρμας Classter εδώ.

  Ακόμα, μέσω του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του οποίου είμαστε μέλος, έχουμε προσφέρει την ΔΩΡΕΑΝ χρήση της πλατφόρμας Classter από δημόσιες εκπαιδευτικές δομές ανεξαρτήτου αριθμού μαθητών για όσο διάστημα διαρκέσει η κρίση της πανδημίας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ