Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 17-Μαρ-2020 12:51

  Μέτρα προστασίας των εργαζομένων στα πρατήρια

  Μέτρα προστασίας των εργαζομένων στα πρατήρια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) με την παρακάτω επιστολή της, στην αρμόδια Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, προτείνει μέτρα για την προστασία των εργαζομένων στα πρατήρια:

  " Στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία των ανθρώπων από την μετάδοση του κορονοϊού, χιλιάδες συμπολίτες μας έκαναν πράξη τα μέτρα και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και παραμένουν στο σπίτι.

  Η μείωση των μετακινήσεων για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορονοϊού, μείωσε κατ’ επέκταση και τις ανάγκες εφοδιασμού κατά την διάρκεια του 24ώρου με καύσιμα.

  Ανάγκη προστασίας έχουν όλοι και ιδιαίτερα όσοι εκτίθενται σε καθημερινές συναλλαγές, όπως οι εργαζόμενοι στα πρατήρια παροχής καυσίμων και ενέργειας.

  Η Π.Ο.Π.Ε.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων), προτείνει για τους παραπάνω λόγους και για την προστασία των εργαζομένων στα πρατήρια, α) την μείωση του ημερήσιου ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων, μόνον για ανεφοδιασμό με καύσιμα των καταναλωτών και β) την αναστολή λειτουργίας του πλυντηρίου των αυτοκινήτων ".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ