Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Μαρ-2020 10:12

  ΞΕΕ: Έστειλε επικαιροποιημένο κατάλογο οδηγιών προφύλαξης από τον κοροναϊό στα ξενοδοχεία της χώρας

  ΞΕΕ: Έστειλε επικαιροποιημένο κατάλογο οδηγιών προφύλαξης από τον κοροναϊό στα ξενοδοχεία της χώρας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Νέο επικαιροποιημένο κατάλογο οδηγιών προφύλαξης από τον κοροναϊό απέστειλε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος προς όλα τα ξενοδοχεία της χώρας.

  Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, "πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας του ΞΕΕ με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ζητήσαμε και λάβαμε νέο επικαιροποιημένο κατάλογο οδηγιών προφύλαξης από τον κοροναϊό, τον οποίο και αποστείλαμε ήδη στα ξενοδοχεία όλης της χώρας.

  Όλα τα ξενοδοχεία είναι ενημερωμένα από την κορυφαία επιστημονική ομάδα του ΕΟΔΥ και συστήνουμε τη σχολαστική τήρηση όλων των οδηγιών, προκειμένου να προστατευτεί αποτελεσματικά η υγεία εργαζομένων και επισκεπτών. 

  Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι η καλύτερη εγγύηση πως η Ελλάδα παραμένει ένας ασφαλής προορισμός. Αυτό είναι ευθύνη όλων μας, σε  μια δύσκολη στιγμή για ολόκληρο τον πλανήτη και με τα ελληνικά ξενοδοχεία να δοκιμάζονται από το υφιστάμενο κόστος των συνεπειών.

  Η ψυχραιμία, η υπευθυνότητα, η συνεργασία, όπως και η απαραίτητη κρατική ενίσχυση, είναι ο μόνος σίγουρος και ασφαλής δρόμος για να ξεπεράσουμε κι αυτή τη μείζονα παγκόσμια πρόκληση, κάνοντας το καλύτερο για τις επιχειρήσεις μας και τους εργαζόμενούς μας, για τους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας, για την οικονομία και την κοινωνία".

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ