Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Μαρ-2020 17:49

  Bewise: "Βλέπει" τζίρο 3,2 εκατ. το 2020 και επέκταση στη Μέση Ανατολή

  Bewise: "Βλέπει" τζίρο 3,2 εκατ. το 2020 και επέκταση στη Μέση Ανατολή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Κώστα Κετσιετζή 

  Την επέκτασή της στις αγορές του εξωτερικού και κυρίως στη Μέση Ανατολή σχεδιάζει η Bewise, εταιρεία πληροφορικής η οποία μέσα σε 18 μήνες λειτουργίας έχει καταφέρει να γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη στην αγορά καταγράφοντας συνολικό τζίρο άνω των 2,7 εκατ. ευρώ. 

  Όπως σημείωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μενέλαος Μακρυγιάννης κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής ενημέρωσης η Bewise μόλις τους πρώτους τέσσερις μήνες λειτουργίας της μέσα στο 2018, είχε τζίρο 400 χιλ. ευρώ, το 2019 2,3 εκατ. ευρώ, ενώ για το 2020 προβλέπει πωλήσεις που θα αγγίξουν τα 3,2 εκατ. ευρώ, καθώς τους πρώτους μήνες του έτους οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει σε αξία τα 800.000 ευρώ. 

  Μέσα σε αυτούς τους 18 μήνες λειτουργίας, η εταιρεία έχει αναλάβει πλήθος έργων, μεταξύ άλλων 24 έργα ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα, 3 στο εξωτερικό και συνολικά 35 έργα cybersecurity. 

  Σύμφωνα με τον κ. Μακρυγιάννη το 85% των πελατών της εταιρείας, εμπιστεύονται στα στελέχη της BEWISE τις υποδομές τους σε Cloud και IT Infrastructure, "κάτι που υποδηλώνει την εμπιστοσύνη των πελατών στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία”.

  Αύξηση προσωπικού και επέκταση στην Κύπρο 

  Η εταιρεία ξεκίνησε με μόλις 4 άτομα στο δυναμικό της και στα τέλη του 2018 είχε 13 εργαζόμενους. Σήμερα απασχολεί 38 άτομα με στόχο να αυξηθούν στα 42 μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

  Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο η εταιρεία άνοιξε γραφείο στην Κύπρο εντοπίζοντας κενό στην παροχή υπηρεσιών compliance. Όπως είπε ο κ. Μακρυγιάννης το γραφείο της Κύπρου έχει υπό την ευθύνη του και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, στις οποίες σκοπεύει να επεκταθεί το επόμενο διάστημα εταιρεία, όπως Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στο "στόχαστρο” της εταιρείας βρίσκεται και η Ευρώπη, καθώς ήδη έχει υλοποιήσει τέσσερα έργα εκεί. 

  Σημειώνεται ότι η ομάδα της Bewise προσφέρει ένα  χαρτοφυλάκιο λύσεων αιχμής στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, σχεδιασμένες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συστημάτων τους. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πέντε βασικούς τομείς: λύσεις συνεργασίας (collaboration), επιχειρηματικό λογισμικό (business software), κυβερνοασφάλεια (cybersecurity), cloud & ΙΤ υποδομές και managed services. Το τελευταίο διάστημα έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση  στον τομέα της κυβερνοασφάλειας όπου έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα μέσα στην εταιρεία. 

  Στο πελατολόγιό της μέχρι σήμερα συγκαταλέγονται μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα όπως Airtrans Group LTD, Alumil, ENISA, Golden Union, Lapin House, L'Oréal Hellas, Mark Warner Greece, Media Markt, METRO CASH & CARRY, NIKO Public,Westnet Distribution, ZeniΘ, ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα, ΜΙΝΩΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, Νέα Οδός και άλλες.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ