Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 05-Φεβ-2020 10:46

  Την ηλεκτρονική πλατφόρμα eRetail Audit λάνσαρε στην Ιταλία η Convert Group

  Την ηλεκτρονική πλατφόρμα eRetail Audit λάνσαρε στην Ιταλία η Convert Group
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ηλεκτρονική πλατφόρμα eRetail Audit λάνσαρε στην Ιταλία η Convert Group σε συνεργασία με τη Nielsen.

  H πλατφόρμα eRetail Audit της Convert Group συγκεντρώνει σε πραγματικό χρόνο (real-time) εμπορικά και μάρκετινγκ δεδομένα από μεγάλο δείγμα ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshops) στους κλάδους online φαρμακείου, σούπερ μάρκετ και ομορφιάς σε 3 χώρες, και μέσω ανάλυσής τους δημιουργεί αξία σε λιανεμπόρους και προμηθευτές για την κερδοφόρο ανάπτυξή των μεριδίων τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

  Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κλάδος των Online Super Markets στην Ιταλία είναι περίπου 15 φορές μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο της Ελλάδας. Μεγάλοι λιανέμποροι της χώρας, έχουν ήδη συνάψει συμφωνία με την Convert Group και τη Nielsen Ιταλίας ενώ οι προμηθευτές καταναλωτικών αγαθών της χώρας δείχνουν ενδιαφέρον για τα στοιχεία που παράγει το eRetail Audit, με το πρώτο συμβόλαιο από μεγάλη πολυεθνική να έχει υπογραφεί ήδη από τον Ιανουάριο.

  Η Έλενα Χαϊλαζοπούλου, Director of Product Innovation και Deputy CEO της Convert Group, δήλωσε: "Αυτή είναι μία σπουδαία στιγμή για όλους μας στην Convert Group γιατί αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά μετά την Ισπανία ότι το eRetail Audit έχει επιτυχημένη εφαρμογή σε χώρες εκτός Ελλάδας, ενώ μεταμορφώνεται σταδιακά ως ένας κοινά αποδεκτός τρόπος μέτρησης του ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών. Καταλύτης υπήρξε η συνεργασία μας με τη Nielsen Ιταλίας, με την οποία εργαζόμαστε πολύ μεθοδικά, με ισότιμο τρόπο και κοινό όραμα ώστε να δημιουργήσουμε αξία σε λιανεμπορους και προμηθευτές του κλάδου των ηλεκτρονικών super markets".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ