Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Ιαν-2020 07:44

  Προς αλλαγή ηγεσίας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΕΤ

  Προς αλλαγή ηγεσίας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΕΤ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Νένας Μαλλιάρα

  Νέο πρόεδρο για την Εκτελεστική Επιτροπή καλείται να εκλέξει μέσα στον Ιανουάριο η Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Τις αλλαγές στο τιμόνι και τη σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ, φέρνει η αποχώρηση του νυν προέδρου της Επιτροπής κ. Γιώργου Αρώνη από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Alpha Bank. Με τις διοικητικές αλλαγές που ανακοίνωσε η Alpha Bank τον Νοέμβριο, ο κ. Αρώνης είχε δηλώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει στο τέλος Ιανουαρίου 2020 από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. και του Αναπληρωτή CEO Retail and Wholesale Banking της Alpha Bank, παραμένοντας ειδικός σύμβουλος του CEO και διασφαλίζοντας την ομαλή ανάληψη καθηκόντων από του νέους γενικούς διευθυντές Λιανικής Τραπεζικής και Wholesale Banking. 

  Οι διεργασίες για την ανάδειξη του διαδόχου του Γ. Αρώνη στο τιμόνι της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να οριστικοποιηθούν πιθανότατα στις 20 Ιανουαρίου με την εκλογή του νέου προέδρου. Σημειώνεται ότι τη σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ συναπαρτίζουν σήμερα ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Σταύρος Ιωάννου, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και τα μέλη κ.κ. Βασ. Κουτεντάκης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής Τρ. Πειραιώς, Δημ. Καποτόπουλος, Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Τραπεζικής Εθνικής Τράπεζας, Ι. Τσακιράκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Attica Bank και οι κυρίες Κων/να Ντεκελέ, Γενική Διευθύντρια Οργάνωσης και Τεχνολογίας Citibank και Χαρούλα Απαλαγάκη, Γενική Γραμματέας της ΕΕΤ.

  Σημειώνεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών συνεδριάζει κάθε μήνα και προετοιμάζει θέματα που εισάγονται στο Διοικητικό Συμβούλιο προς απόφαση, ασκώντας επίσης τις αρμοδιότητες που της αναθέτει το Δ.Σ.   
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων