Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 23-Δεκ-2019 14:37

  Διοικητικές Αλλαγές για τη B2Kapital & τον Όμιλο B2Holding

  Διοικητικές Αλλαγές για τη B2Kapital & τον Όμιλο B2Holding
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Διοικητικές αλλαγές που θα ισχύσουν από το νέο έτος ανακοίνωσε η B2Kapital και ο Όμιλος B2Holding.

  Ειδικότερα, η B2Kapital, θυγατρική του νορβηγικού Ομίλου B2Holding στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2020, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Λεβόν Καζαριάν, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

  Ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Χριστοφόρου, τίθεται Επικεφαλής του Ομίλου B2Holding στον τομέα Διαχείρισης Εταιρικών & Ενυπόθηκων Στοιχείων Ενεργητικού (Group Head Corporate & Secured Asset Management).  

  Σχολιάζοντας την επικείμενη ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Καζαριάν δήλωσε τα εξής: "Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που αναλαμβάνω τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Ελλάδα. Βρίσκομαι στην εταιρεία από τότε που αριθμούσε 8 άτομα. Εργαζόμαστε ως οικογένεια, αποτελούμε μια ομάδα με κοινή κουλτούρα, κοινή φιλοσοφία και κοινό όραμα. Το αξιακό και το γνωστικό μας επίπεδο μας καταξιώνει στην εγχώρια αγορά και επιτρέπει σε αρκετά στελέχη μας – άνω των 10 μέχρι σήμερα - να αναλάβουν θέσεις ευθύνης σε ομιλικό επίπεδο. Ευχαριστώ τη Β2Holding, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Γιώργο για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση προς την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου στη μέγαλη αγορά ΜΕΑ στην Ελλάδα".

  Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοφόρου σημείωσε τα εξής:"Η B2Kapital διαθέτει στελέχη που ξεχωρίζουν για το ήθος, τις δυνατότητες, τον επαγγελματισμό τους και το ομαδικό τους πνεύμα. Ευχαριστώ το Λεβόν για τη στενή μας συνεργασία και τη συμβολή του στην θετική εξέλιξη της B2Kapital Ελλάδος. Έχω την βεβαιότητα ότι υπό την καθοδήγηση του, ο οργανισμός θα συνεχίσει την επιτυχημένη και ανοδική του πορεία και τα επόμενα χρόνια".

  Υπενθυμίζεται ότι η "Β2Kapital ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ" ("B2Kapital ΑΕ") έχει αδειοδοτηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις. Ιδρύθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με το ν.4354/2015 και την ΠΕΕ 118/2017, συμμετέχοντας ενεργά, ως χρηματοδοτικό ίδρυμα, στην ελληνική αγορά διαχείρισης Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων. H B2Kapital ΑΕ είναι μέλος του νορβηγικού ομίλου B2Holding, η μητρική του οποίου, B2Holding ASA, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών του Όσλο (Oslo Børs). Ο όμιλος B2Holding δραστηριοποιείται στον τομέα εξαγοράς και διαχείρισης Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων σε 23 ευρωπαϊκές χώρες. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων