Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Δεκ-2019 17:45

  Επιτροπή Ανταγωνισμού: Στις 30/1 η εξέταση της καταγγελίας της ΑΓΝΗ κατά της Coca-Cola

  Επιτροπή Ανταγωνισμού: Στις 30/1 η εξέταση της καταγγελίας της ΑΓΝΗ κατά της Coca-Cola
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα συνεδριάσει στις 30 Ιανουαρίου 2020 για να εξετάσει, κατόπιν σχετικής εισήγησης, εάν συντρέχει παραβίαση του άρθρου 2 του Ν. 3959/2011, καθώς και του άρθρου 102 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επί της εν θέματι καταγγελίας της εταιρείας "ΑΓΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΕΡΙΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ" ("ΑΓΝΗ") κατά της εταιρείας "COCA-COLA 3Ε ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε" ("COCA COLA").

  Η εισήγηση προτείνει να αποφασισθεί η απόρριψη της υπ’ αριθ. πρωτ. 5540/17.9.2015 καταγγελίας της εταιρείας ΑΓΝΗ κατά της εταιρείας COCA COLA, για πιθανή παράβαση του άρθρου 2 του Ν. 3959/2011, ως νόμω και ουσία αβάσιμη, δεδομένου ότι δεν προέκυψαν από τα στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης και την ανάλυση της Υπηρεσίας στοιχεία που να τεκμηριώνουν τις καταγγελλόμενες πρακτικές.

  Σημειώνεται ότι η εισήγηση δεν είναι δεσμευτική για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία θα αποφασίσει συνεκτιμώντας τα δεδομένα της αποδεικτικής διαδικασίας και τις απόψεις των εμπλεκομένων μερών.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων