Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Δεκ-2019 14:08

  Intrasoft International: Πιστοποίηση με το Επίπεδο 3 του Μοντέλου CMMI

  Intrasoft International: Πιστοποίηση με το Επίπεδο 3 του Μοντέλου CMMI
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Intrasoft International ανανέωσε την πιστοποίησή της με το Επίπεδο 3 του Μοντέλου CMMI® (Capability Maturity Model Integration - CMMI® V1.3), για τις δραστηριότητες ανάπτυξης λογισμικού στα γραφεία της σε Λουξεμβούργο, Ελλάδα και Βέλγιο.

  Η Intrasoft International είναι η μοναδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα και μια από τις ελάχιστες εταιρείες πληροφορικής σε Βέλγιο και Λουξεμβούργο που έχουν λάβει τη συγκεκριμένη αναγνώριση. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η εταιρεία πιστοποιείται με το Επίπεδο 3 του CMMI® για ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αξιοπιστία, βάσει κορυφαίων προτύπων ποιότητας. Η ανανέωση του CMMI® αποτελεί, ως πιστοποίηση ποιότητας στον κλάδο, πολύ σημαντικό επίτευγμα και είναι ισχυρή ένδειξη της ικανότητας υλοποίησης σύνθετων έργων μεγάλης κλίμακας και πολυπλοκότητας.

  Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, "Η εκ νέου πιστοποίηση με το Επίπεδο 3 του CMMI® αντανακλά την δέσμευσή μας για παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού. Με τον μετασχηματισμό της Intrasoft σε Agile@scale να βρίσκεται σε εξέλιξη, η πιστοποίησή μας με το CMMI® αποτελεί ακράδαντη απόδειξη των υψηλής αξίας οργανωτικών δομών και προτύπων μας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων